To je to što me zanima!

Ivan Zak: Djeca su najiskrenija publika, ne možete ih varati

Uvijek profesionalan i dobro raspoložen Zak najmlađima je pripremio koncert za pamćenje. Prepuni amfiteatar odzvanjao je njegovim najpoznatijim hitovima, cijela dvorana je pjevala
Vidi originalni članak

Pripremao sam se kao i za svaki večernji nastup i sretan sam što smo se svi super zabavili i što su najmlađi tako fantastično reagirali, rekao je Ivan Zak (38) nakon koncerta u Belom Manastiru.


Pjevač je u sklopu “Adventa u Baranji”, koji je nastao suradnjom Turističke zajednice Baranje, Gradom Belim Manastirom i Večernjim listom, u subotu održao dva koncerta. Najprije je u poslijepodnevnim satima pjevao djeci u Etnološkom centru baranjske baštine, a navečer je održao koncert na Trgu slobode.

Uvijek profesionalan i dobro raspoložen Zak najmlađima je pripremio koncert za pamćenje. Prepuni amfiteatar odzvanjao je njegovim najpoznatijim hitovima, cijela dvorana je pjevala, a bilo je i mnoštvo onih koji su pokazali zavidno plesno umijeće.


- Djeca su najiskrenija publika, njih jednostavno ne možete i ne smijete varati, jer odmah to osjete - objasnio je pjevač, koji je zadivio i male i velike. Da su glazbenu emociju doživjeli i oni odrasliji, pokazalo se u večernjim satima, na prepunom Trgu slobode. Zak je u dvosatnom koncertu toliko zagrijao atmosferu da je trg doslovno gorio, kažu posjetitelji.


- Sve ovo danas što se događalo u Belom Manastiru je pun pogodak. Drago nam je što je Baranja na ovako dobar način organizirala Advent i svakako se vidimo i dogodine - oduševljeno je rekla skupina mladih Baranjaca.

Zadovoljstvo nisu krili ni organizatori.


- Nikad u Belom Manastiru nije bila takva odlična i opuštena atmosfera, trg je večeras bio prepun ljudi - izjavio je direktor Turističke zajednice Baranje Matej Perkušić. U sklopu “Adventa” održalo se i kulinarsko natjecanje s baranjskim delicijama koje su darovali udruzi koja skrbi o dvije socijalne samoposluge.     

Idi na 24sata