Obavijesti

Show

Ivan Zak: Djeca su najiskrenija publika, ne možete ih varati

Ivan Zak: Djeca su najiskrenija publika, ne možete ih varati
5

Uvijek profesionalan i dobro raspoložen Zak najmlađima je pripremio koncert za pamćenje. Prepuni amfiteatar odzvanjao je njegovim najpoznatijim hitovima, cijela dvorana je pjevala

VIDEO

Pripremao sam se kao i za svaki večernji nastup i sretan sam što smo se svi super zabavili i što su najmlađi tako fantastično reagirali, rekao je Ivan Zak (38) nakon koncerta u Belom Manastiru.


Pjevač je u sklopu “Adventa u Baranji”, koji je nastao suradnjom Turističke zajednice Baranje, Gradom Belim Manastirom i Večernjim listom, u subotu održao dva koncerta. Najprije je u poslijepodnevnim satima pjevao djeci u Etnološkom centru baranjske baštine, a navečer je održao koncert na Trgu slobode.

Uvijek profesionalan i dobro raspoložen Zak najmlađima je pripremio koncert za pamćenje. Prepuni amfiteatar odzvanjao je njegovim najpoznatijim hitovima, cijela dvorana je pjevala, a bilo je i mnoštvo onih koji su pokazali zavidno plesno umijeće.


- Djeca su najiskrenija publika, njih jednostavno ne možete i ne smijete varati, jer odmah to osjete - objasnio je pjevač, koji je zadivio i male i velike. Da su glazbenu emociju doživjeli i oni odrasliji, pokazalo se u večernjim satima, na prepunom Trgu slobode. Zak je u dvosatnom koncertu toliko zagrijao atmosferu da je trg doslovno gorio, kažu posjetitelji.


- Sve ovo danas što se događalo u Belom Manastiru je pun pogodak. Drago nam je što je Baranja na ovako dobar način organizirala Advent i svakako se vidimo i dogodine - oduševljeno je rekla skupina mladih Baranjaca.

Zadovoljstvo nisu krili ni organizatori.


- Nikad u Belom Manastiru nije bila takva odlična i opuštena atmosfera, trg je večeras bio prepun ljudi - izjavio je direktor Turističke zajednice Baranje Matej Perkušić. U sklopu “Adventa” održalo se i kulinarsko natjecanje s baranjskim delicijama koje su darovali udruzi koja skrbi o dvije socijalne samoposluge.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...