To je to što me zanima!

Ivan Zak: Kao klinac sam se furao na rokera i svirao gitaru

KAMELEON Ivan Zak sprema projekt koji će biti vrhunac njegove karijere. Zbog toga je navukao kožnjak i na traperice objesio rokerske lance, čime je oduševio svoje obožavateljice
Vidi originalni članak

Ovi modni rekviziti mi se jako dopadaju. Dobro se osjećam u ovom izdanju jer sam kao klinac svirao gitaru, a rokeri su mi bili idoli, rekao je Ivan Zak (37).

Pjevač je želio iznenaditi obožavateljice pa je odjenuo kožnu jaknu i uvukao se u traperice sa zakovicama i visećim lancima. Zaokretom u modnom izričaju najavljuje poslovni projekt kojem se posvetio.

- To će biti vrhunac dosadašnjeg rada i vjerujem da ću opravdati očekivanja obožavatelja, kojih je sve više na mojim koncertima - rekao je tajnoviti pjevač. Publika Zaku često dijeli komplimente kad zablista na bini u košuljama uskog kroja koje voli nositi i u slobodno vrijeme. Premda mu je važno dobro izgledati, nije muškarac kojeg je je jednostavno nagovoriti na šoping.

- Često ne kavi s prijateljima nosim iste odjevne kombinacije kao i na nastupima. Biram odjeću u skladu s raspoloženjem tog dana. Valjda podsvjesno biram svjetlije nijanse u ljetnim mjesecima - rekao je pjevač. Njegova je garderoba krcata pa se pjevač šali da u nju ne stane ni jedna vješalica.

- Često se zamjera pjevačima, baš kao i glumcima, kad se u istoj kombinaciji pojave nekoliko puta. Smiješno mi je to jer se ja fokusiram na pjesme, ali posao diktira takva pravila. Pokušavam biti maštovit kad je odjeća u pitanju, a polazi li mi to za rukom, treba pitati moje obožavatelje - rekao je Ivan.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • biberrr 22.08.2016.

    Roker,hehehe! Nikad čuo za njega. Trebali ste biti prije par dana u pulskoj areni da vidite što su pravi rokeri. Nastupao je Parni valjak pred prepunom arenom.

  • capo 21.08.2016.

    Ko klinac furao sam se na poštare i vozio APN 6.

  • KurtZweigelt 21.08.2016.

    Užasne slike, zadnji editorijal je bio super, ovo je koma

Komentiraj...
Vidi sve komentare