To je to što me zanima!

Ivana Banfić: Imam kila kao i s 20 godina, sve zbog vježbanja

NE GLADUJU Blagdanske delicije Renati Sopek nisu naškodile jer stalno vježba. Emilija Kokić za blagdane je preskočila treninge u teretani pa sad ima muskulfiber
Vidi originalni članak

Iako sam za blagdane jela masniju hranu, to mi se ne primijeti na liniji jer svaki dan trčim i odlazim u teretanu na aerobne vježbe, kaže voditeljica Renata Sopek (32) koja i dva puta na tjedan ide na spoj plesa zumbe i aerobika.

Voditeljica nikad nije bila na dijetama jer smatra da su štetne. Čitateljicama savjetuje da jedu što više voća i povrća. Ivana Banfić (42) ni za blagdane se ne odmara od vježbanja.

- Idem tri puta u teretanu, svako jutro vozim bicikl, a navečer imam plesne treninge - kaže pjevačica i trenerica aerobika.

U trudnoći prije dvije godine dobila je 19 kilograma, no brzo se treninzima vratila na kilažu koju je imala s 20 godina. Ona također ne preporuča dijete, posebno one brze iz časopisa. Njezina kolegica Emilija Kokić (43) za blagdane je preskočila treninge.

- Nisam vježbala pa sad imam upalu mišića. Tako da ne treba raditi pauze - kaže Emilija koja dva puta na tjedan ide na suvremeni ples i jogu. Nikad nije imala višak kilograma.

- Tijelo mi je gipko jer sam se u mladosti bavila gimnastikom. Još mogu napraviti špagu - kaže učiteljica pjevanja koja kondiciju održava i rolanjem.

Glumica Helena Minić (32) pet puta na tjedan vježba kod kuće na Orbitreku, a u teretani ima kružni trening u kojem radi sve vrste vježbi. Za blagdane je jela umjereno pa se nije udebljala.

Voditeljica Barbara Kolar (41) zbog posla ne stigne dovoljno plivati, što inače voli, pa šećući svog kavalir španijela gubi kalorije.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • Tinicaa_1 09.01.2012.

    Iskreno...I Bee i Barbara Kolar izgledaju loše...prošlo je njihovo vrijeme..a Renatica izgleda super, mada ipak malo starije od 32 god...

  • noname_1 09.01.2012.

    meni je tako žao tih žena koje tako bjesomučno moraju vježbati da bi dobro izgledale, ja sam imala sreću da sam do 45 imala uvijek istu linuju kao i nakon poroda, sada imam 50 i fantastičnu liniju, moje kolegice su mi uvijek zavidjele na tome što mogu jesti što god poželim a kilaža ista, ali cure drage reći ću vam jedno badava ti lijepo tijelo ako nisi sretan u duši, ako nemaš sreću da nađeš nekog tko će te voljeti zbog tebe same, nego jednog dana zaključiš da su ti muškarci prilazili samo zato što si izgledao fantastično a uopće ih nije bilo briga jel imaš kakvih problema i da li ti treba pomoć kakva. A onda još saznaš da su se mnogi hvalili kako su bili s tobom samo zato da ispadnu frajeri a ti ispade laka ženska iako s njima nisi imala ništa. Sjedneš i plačeš i žališ da nisi bila ružnija a sretnija. Saberite se izgled nije toliko bitan.

  • Eleonora Roosevelt 09.01.2012.

    Barbara Kolar ima uzasno debele noge, pogotovo listove, lijepo je sto se zene trude izgledati najobolje sto mogu za svoje godine, mislim da tu nema nista lose, sta ste se svi okomili!! Pozz

Komentiraj...
Vidi sve komentare