To je to što me zanima!

Ivana Banfić pobacila u devetom tjednu trudnoće

Pjevačica i njezin suprug trebali su postati roditelji krajem godine, zbog čega su odgodili svadbeno slavlje. Ivana i Kruno poznaju se još iz djetinjstva
Vidi originalni članak

Ivana trenutačno treba mir i odmor. Naravno da je jako tužna. Na jesen će vjerojatno probati ponovno zatrudnjeti, rekla nam je njezina menadžerica Lovorka Lisičić potvrđujući vijest o Ivaninu spontanom pobačaju u devetom tjednu trudnoće.
Ivana Banfić (38) i Kruno Ladišić (34) doznali su da je Ivana trudna početkom svibnja. Tada su već svojim prijateljima poslali pozivnice za svadbu, koju su planirali za 15. lipnja na seoskom imanju pokraj Zagreba. Zbog čuvanja Ivanine trudnoće željeli su izbjeći medijsku pozornost te su odgodili svadbenu proslavu. Tajno su se vjenčali u četvrtak 29. svibnja, potkraj radnog vremena u matičnom uredu u Velikoj Gorici u nazočnosti roditelja i kumova. Ivana i Kruno odjenuli su bijela lanena odijela kupljena početkom godine za njihova trotjednog putovanja po Indiji, koje je, kako kažu, bilo bračno putovanje odrađeno prije vjenčanja.
Pjevačica i realizator programa na Novoj TV poznaju se još iz djetinjstva. Zaljubili su se prije godinu dana. Kruno je kasno u noći Ivani pomogao promijeniti gumu na automobilu, poslije čega su postali nerazdvojni. Nakon što preboli gubitak, pjevačica se planira vratiti nastupima koje je otkazala zbog trudnoće.

OBOJE SU VEĆ BILI U BRAKU
Ivana se prije dvije godine razvela od Roberta Magića (39). Bili su 12 godina u braku, a Robert joj je bio i menadžer. Imali su i tvrtku za uvoz i prodaju masažnih fotelja. Kruno, koji se u slobodno vrijeme bavi kiparstvom, također je bio u braku. U propalim brakovima nisu imali djece.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • tajnamoja 30.06.2008.

    Tako je Bog htio, ali je to ne spriječava da za 2 mj opet zatrudni te rodi zdravo dijete, spontani pobačaj se događa češće nego što se o tome priča.

  • dija23 30.06.2008.

    zalosno je sto se takve stvari uopce pisu to je sramota za sve novine koje su to napisale.sramite se ljudi da na necijoj boli vi stvarate pricu!

  • zekica 30.06.2008.

    ivana, želim ti jednu zdravu bebu i zdravu trudnoću uskoro! a stvarno, šta to povlačite toliko po naslovnici? kome je to bitno uopće? ko se može veseliti tuđoj nesreći???

Komentiraj...
Vidi sve komentare