To je to što me zanima!

'Ivana Banfić se htjela fotkati sa mnom, to je normalna stvar'

Nismo puno pričali. Nisam joj dao nikakav savjet. Ona je zgodna, lijepa, šlank, jako dobro izgleda i normalna je, pa joj savjeti ne trebaju, hvalio je popularni penzioner za Ivanu
Vidi originalni članak

Najpopularniji penzioner u Hrvatskoj trenutačno je Taljat Selmani (82) iz Zagreba, pod nadimkom Toni, koji voli davati savjete oko zdravlja i modnog stila. Nazvao se 'modnim tigrom' i savjetovao kako živjeti zdravo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Toni šeta ulicama uživajući u popularnosti, a sam je rekao da ga ljudi na ulici zaustavljaju kako bi se slikali s njim. Danas je prošetao zagrebačkom špicom i na svakom koraku su ga zaustavljali prolaznici koji su htjeli 'selfie' za uspomenu. 

Rado je pristao pozirati s njima i još provjeravao kako je ispao na fotografijama. 

Među prolaznicima bila je i pjevačica Ivana Banfić (49) s plesačem Tomislavom Tržanom

- Ivana se htjela fotografirati sa mnom. To je normalna stvar. Svi se žele fotografirati sa mnom - rekao je Toni. 

- Nismo puno pričali. Nisam joj dao nikakav savjet. Ona je zgodna, lijepa, šlank, jako dobro izgleda i normalna je, pa joj savjeti ne trebaju - dodao je popularni penzioner. 

Javila nam se i Ivana te rekla kako je susret s Tonijem bio spontan.

- Jučer mi je prijateljica pokazala njegov video i oduševio me svojom iskrenošću i pozitivom u koju i ja vjerujem. Danas smo imali promociju pjesme 'Vrati me u disku' i kad smo izlazili iz garaže, baš smo naletjeli na njega - objasnila nam je. 

Toni se nedavno ponovno vratio manekenstvu. Modna kuća pozvala ga je da u njihovim odijelima prošeta modnom pistom. 

- I ne treba mi kaput, nije mi hladno, ja bi se sada mogao tu gol skinuti i trčati po snijegu. Meni zima ništa ne može - objasnio je. Oduvijek je bio modno osviješten, za njim su se okretale i žene i muškarci, a kaže da mu slava nikada nije dosadila. 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • bubac_2 29.01.2019.

    E stari moj da si ti radio na lopati, bio automehaničar, limar, bilo neki drugi fizički teški posao, ne bi ti sada ovako sra..... Katastrofa, nije se taj namučio u životu!

  • 27.01.2019.

    Dosadio i on.dobra mu bila fora ali sad iskace iz pastete.

  • 26.01.2019.

    čovjek je postao popularan .

Komentiraj...
Vidi sve komentare