To je to što me zanima!

Ivana Banfić ulazi u 'Survivor': 'Cilj je pobijediti samu sebe, pomaknuti vlastite granice'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hrkanje je jedina stvar koja ju može iznervirati, a najviše će joj nedostajati dekica. 'Kad bude hladnije po noći da se mogu pokriti', objasnila je pjevačica koje je obilježila 90-te hitovima 'Šumica' i 'Nag'
Vidi originalni članak

Bila sam i u Amazoni prije par godina u jednom plemenu usred Džungle, prošla sam Indiju po nekoliko puta.. Volim istraživati život, moj stav je da sam ovdje da bih živjela život pun iskustava i doživljaja, rekla je pjevačica i poduzetnica Ivana Banfić (52), koja se sprema za put u Dominikansku republiku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fitness trener Mario Mlinarić (42) ovogodišnji je voditelj ''Survivor'' showa, koji se snima u Dominikanskoj republici.

VODITELJ 'SURVIVORA' Mario Mlinarić: 'Show na tako egzotičnoj lokaciji baš je izazov'

- Avanturistički sam duh i ne volim biti u zoni komfora, ako sam duže od mjesec dana u istom, venem.. Zapravo od kad znam za sebe nisam u zoni komfora, nisam taj tip osobe - kaže Ivana. Priznala je čega ju je najviše strah.

- Noć u prašumi, prošla sam to u Amazoni, pa znam kako je... - kaže pjevačica i dodaje kako 'nema očekivanja, a cilj joj je pobijediti samu sebe, pomaknuti vlastite granice'. Hrkanje je jedina stvar koja ju može iznervirati, a najviše će joj nedostajati dekica.

- Kad bude hladnije po noći da se mogu pokriti - objasnila je.  U velikoj avanturi Ivani će se u Dominikanskoj Republici pridružiti fitness instruktor i računalni tehničar Kristian Rauch, koji sebe opisuje kao intuitivnu, discipliniranu, mirnu, zabavnu, snalažljivu, empatičnu i nepredvidivu osobu otvorenog uma s apstraktnim pogledom na život. Njegovo odrastanje u Zagrebu bilo je ispunjeno raznim sportskim aktivnostima, a osim fizičke spreme i sportskog duha koji će mu biti od velikog značaja tijekom napornih izazova, Kristian u sebi krije i stvaralački duh. - Odrastao sam u Zagrebu, bavio se raznim sportovima kao što su judo, košarka i boks. Redovno sam kao dijete odlazio na višednevne izlete i raznorazne tečajeve kako bi nadogradio svoje znanje i vještine. Također, svoju kreativnu stranu sam uzdizao kroz maketarstvo i likovnu umjetnost - otkriva Kristian koji smatra da je ključ uspjeha u showu balans uma, duha i tijela, a posebno se raduje primjeni svoje kreative u izazovima koji ga čekaju u borbi za opstanak. Borba za preživljavanje počinje uskoro, a kako će izgledati opstanak i suživot kandidata doznat će se uskoro na Novoj TV!

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Comrade Koba 11.03.2022.

    Da se ne lažemo nije to izlaz iz zone konfora,sad će baba u nove izazove u tim godinama,presušilo je u novčaniku,ona,Ella Minea na povratničkom zajedničkom koncertu nisu prodale 25 karata po dvorani,tko to sluša to je bio i onda teški šund u 90ima pa je nekako prolazio kao kratkoročni trend.

  • 27.02.2022.

    Kakvu dudu ima , čudo

  • japanokinezjapano 26.02.2022.

    Al se povukla baš ono žestoko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare