To je to što me zanima!

Ivana: Bježali smo od granata kako bismo spasili živu glavu

UPLAŠILI SE Ivana Vasilj, Miss Hrvatske 2009., s dečkom je tri mjeseca živjela u Izraelu. Pobjegli su kad su počeli sukobi u Gazi jer nisu znali hoće li moći preživjeti
Vidi originalni članak

Bivša misica (24) godinu i pol je u vezi s nogometašem Ivanom Ćosićem (23). Zbog njega se odselila iz Njemačke i postala kućanica. 
Par je tri mjeseca živio u izraelskom Netanyju gdje je Ivan igrao za nogometni klub Maccabi. Život u Izraelu isprva im je bio kao u raju, ali ubrzo se sve promijenilo zbog sukoba Izraelaca s Palestincima u Pojasu Gaze. Od straha su se zatvorili u kuću jer se nisu usudili izlaziti.

- Žalio mi se da je dolje jako opasno i da su ulice pune naoružanih vojnika. Jedva je čekao da se vrate u Njemačku jer su granate padale blizu njih - rekla nam je Ivanova baka iz Soljana pokraj Županje.

Da je stanje u Izraelu napeto, potvrdio nam je i Srđan Fuchs koji ondje živi i radi kao turistički vodič.

- Strancima se teško naviknuti na eksplozije i paniku na ulicama, ali Izraelcima je to normalno. Njima su granate manji problem nego što su kod nas prolomi oblaka - opisuje Srđan.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • netmag 03.12.2012.

    Ja zivim u tom dijelu Izraela. Mjesto je udaljeno 20 minuta od Tel Aviv-a autom i nije bilo nikakvih nemira. To je turisticki dio Izraela, pun elitnih zgrada, hotela, spa odmaralista. Ali smatram da tekst nije pretjeran jer su glavni akteri nogometas i manekenka. Kada njihov IQ zbrojimo, dobijemo 4. Kako privuci paznju ako si medijska nula - snimanje pornica vise nije IN, to je totalni pase. Znaci, uzmes špagu, zvezeš se za radijator i glumiš da si otet/oteta. I onda pozdravljas mamu, tatu, sestru - pa te ljudi žale malo. Ili se proseces uz granicu sa Gazom, pa se slikas pokraj granate i stenjes od jada jer imas PTSP. Sve u svemu, cura je bila misica 2009. od onda je i Sanader na popularnosti izgubio. Ljubim Vas iz Izraela !

  • JoleCosic 02.12.2012.

    Evo ovako. Ovaj clanak nije istinit!!! Novinari na jadnu baku slagali!!! Nit su oni u vezi, niti su bijezali od granata. Niti je Ivana zivjela u Izraelu! Ovaj Clanak je nazalost slagan na baku, posto ona tom novinaru koji ju je zvao, nije nista htjela reci. ZALOSNO!

  • analovekaja 02.12.2012.

    Lijepa djevojka

Komentiraj...
Vidi sve komentare