To je to što me zanima!

Ivana ga je smekšala? Dikan je pravoslavcima čestitao Božić

Bivši suprug Vlatke Pokos sporio se s pravoslavnom crkvenom općinom oko prostora od 23 kvadrata u Ilici. Nemogućnost dogovora s parohom Milenkom Popovićem, Dikan je nazivao 'srpskom arogancijom'
Vidi originalni članak

Hristos se rodi! Vaistinu se rodi!, tim je riječima Josip Radeljak (74) čestitao blagdane svim prijateljima koji slave Božić prema julijanskom kalendaru. No Dikan donedavno nije bio tako benevolentan dok je ponosno isticao svoje domoljublje.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, bivši suprug Vlatke Pokos sporio se sa srpskom pravoslavnom crkvenom općinom. Sporan je bio prostor od 23 kvadrata u Ilici 7. Paroh Milenko Popović tvrdio je da Dikan iz inata neće izaći iz njihova prostora i da za njega traži basnoslovni iznos. Radeljak je, pak, tvrdio da se nikako nisu uspjeli dogovoriti.

- Sa Srbima se ne može dogovoriti. Ni nama nije ugodno biti u istoj zgradi s njima, no to je srpska arogancija - rekao je Radeljak prije nekoliko godina.

ZAJEDNO I ZA BOŽIĆ Dikan je 'Šešeljevu miljenicu' odveo na obiteljsko okupljanje

S vremenom je malo olabavio u stavu prema susjedima. Možda ga je smekšalo i druženje s Ivanom Stanojević (31), Beograđankom s kojom je i proveo božićne blagdane. Crnku srpski mediji nazivaju miljenicom Vojislava Šešelja. Stanojević je prije tri godine pozirala u zagrljaju četničkog vojvode i ispod njegova portreta. Ivana se hvalila fotografijama stana u kojemu Radeljak prima goste. 

Idi na 24sata

Komentari 116

  • MINISTAR_3 13.01.2018.

    Ne kužim,pa tko je to Dikan ,na kojoj je on funkciji,da bi se pisalo kak je on čestitao Božić???

  • jozo biber 13.01.2018.

    e mala poslat će tebi dikan račun i za šleper afričke šljive

  • hrvoje1978 12.01.2018.

    I tata bi sine....i tata bi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare