To je to što me zanima!

Ivana Husar-Mlinac je ipak priznala da očekuje bebu

Nedavno su počele kružiti glasine da je Ivana Husar-Mlinac (30) ponovno trudna. Ona je nosila lepršave haljinice i dala povoda nagađanjima
Vidi originalni članak

Nedavno su počele kružiti glasine da je Ivana Husar-Mlinac (30) ponovno trudna. Ona je nosila lepršave haljinice i dala povoda nagađanjima o skrivanju trbuščića. Da je trudna potvrdila je jednom hrvatskom internet portalu, ali nije željela otkriti u kojem je mjesecu trudnoće. Bivša Divasica i njen suprug Nino već su roditelji Andreja Jone koji ima godinu i osam mjeseci. Ivana smatra da je ovo idealno vrijeme za proširenje obitelji. Objašnjava kako je razlika između nje i njezine sestre, Marije, dvije godine pa se zato savršeno se razumiju. Želi takav odnos usaditi i svojoj djeci.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • carie 11.01.2008.

    SRAMOTA DRŽAVE JE OČITI FALILA

  • sramotadržave 11.01.2008.

    Puste milijune kuna za bezvezne zgrade i stadione iz gradskog proračuna, a odjel za rizične trudnoće mora novac nabavljati od građana RH???? SRAMOTA! Zar je moguće da je netko na popisu gradskog proračuna vidio bolnicu i vidio stadion i odlučio da je stadion važniji??? Da bolnica mora skupljati novac za sanitarne čvorove za trudnice \"po cesti\", a u gradskoj upravi 4 sata raspravljaju hoće li dat 2 ili 4 milijuna za ukrašavanje Dinamovog stadiona????? Akcija Petrova trudionica je sramota i trebali bi je bojkotirati. Novac smo već donirali kroz poreze i prireze, na državi je da taj naš novac dade bolnici, a ne kupuje mercedese i satove! BOJKOT ! NEMOJTE DONIRATI NITI LIPE!

  • bigmama 11.01.2008.

    Sretno ti bilo ali šta si od tih usta napravila draga moja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare