To je to što me zanima!

Ivana ima taktiku: 'Plesom oko šipke lako lomim muška srca'

Sudionica u showu “Ljubav je na selu” zbog seksi plesa na dan prima stotine poruka obožavatelja. U početku je plesala u diskoklubovima, a nada se poslu u Zagrebu
Vidi originalni članak

Više ne mogu ni ući u noćni klub a da mi ne priđu deseci muškaraca moleći me da zaplešem, kaže kroz smijeh Ivana Isabella Grdić (22), sudionica showa “Ljubav je na selu”.

Vukovarka se plesom oko šipke bavi pet godina, a svojim umijećem najviše je oduševila druge natjecatelje u showu.

- Mislim da su druge kandidatkinje bile ljubomorne, a dečki su vilicu ostavili na podu čim sam se počela izvijati - kaže gipka Ivana. U početku je plesala u diskoklubovima, a nada se da će uskoro pronaći posao u Zagrebu. Od omiljenog rekvizita Ivana se teško odvaja, pa je šipku ugradila i kod kuće.

- Obožavam se na vrhu šipke okrenuti naopako i visjeti držeći se samo jednom nogom. Jedino mi smeta kad mi je šipka mokra od vlage, pa je moram stalno brisati - rekla je Grdić. Unatoč brojnim masnicama od hobija ne planira odustati, a negativni komentari joj ne smetaju.

- Njih je sve manje jer je ovaj sport sve popularniji. Dnevno primam stotine poruka obožavatelja koji su vidjeli kako plešem - rekla je. Prijatelji je često zezaju da dođe njima plesati, ali Ivana će, kaže, to privatno uraditi samo za svog idealnog muškarca.

Idi na 24sata

Komentari 111

  • cyber 01.02.2015.

    ona je danas bila kod mene u sobi na cugi i booooooli me kurac! ivana je zakon! :)))

  • Kranjac 22.10.2014.

    ženska se došla zabavljati u show ko večina njih...pojedinci valjda shvatili da nakon kraja emisije odmah bude svadba "pobjednika"

  • dvorana 3 21.10.2014.

    ja prva bi htjela to znati plesati ili vjezbati,kako god...ali smatram da je to nesto sto se cuva za svoja 4 zida i za svog dragog...

Komentiraj...
Vidi sve komentare