To je to što me zanima!

Ivana Kindl i Filip Dizdar su odabrali najbolje albume 2013.

Donosimo vam top 5 najboljih albuma 2013. godine po izboru Ivane Kindl i Filipa Dizdara. Čitajte i koje su albume odabrali Ivan Dečak, Mirela Priselac Remi i drugi
Vidi originalni članak

Kraj godine svi svjetski glazbeni časopisi obilježavaju odabirom najboljih albuma, pjesama i izvođača. Mi smo pitali hrvatske zvijezde koji su njima najbolji albumi. Donosimo vam top 5 najboljih albuma 2013. godine po izboru Ivane Kindl i Filipa Dizdara. Osim njih, pročitajte koje su albume odabrali Aljoša Šerić, Mirela Priselac Remi, Nola i drugi.

Ivana Kindl izabrala je...

...Jelena Radan - Voyage 

Najdraži domaći ovogodišnji album. Pregršt prekrasnih pjesama sa predivnim porukama otpjevane sjajnim Jeleninim glasom. Album mi je bio na repeat danima, toliko pozitivne energije prenesene u pjesmama, romantika u njima, pomalo šanjsonersko sanjarski album koji me osvojio na prvu.

Sara Renar - Djeca 

Izvrstan debitantski album djevojke posebnog glasa i karizme. Osvojila me pjesmama Termopil, U velikom stilu, Mamurluk. Zanimljivi su joj tekstovi i teme o kojima piše, kao i zarazne melodije koje sklada.

Daft Punk - Random Access Memories

Ovaj album je plesni pogodak godine! Jednostavne, a toliko zarazne melodije uz vrhunsku produkciju.

Lorde - Pure Heroine 

Najdomljivije ovogodišnje strano izdanje. Osvojili su me sjajnom pjesmom Royals i dovoljno me zaintrigirali da poslušam album. Zanimljiv vokal u kombinaciji izvrsne produkcije i zvučnih ideja rezultirali su odličnim albumom.

Barbari - Monfirenzo Underground 

Ostala sam ugodno iznenađena ovim albumom i pjesmama koje su šaljive, zanimljive i nesvakidašnje. Sviđa mi se nepretencioznost, slobodan duh i energija koju prenosi Barbara i dečki iz benda.

Filip Dizdar izabrao je...

...Mayer Hawthorne - Where does this door goes

Već ga neko vrijeme pratim i ovo mi je na prvo slušanje postao njegov najdraži album. Malo je požestio zvuk, pustio glas još više i snimio pjesmu "The innocent" koja mi je jedna od najboljih pjesama koje sam čuo već neko vrijeme.

Justin Timberlake - The 20/20 Experience

Iako mi je Justin uglavnom prolazio ispod radara, "Suit n Tie" i novi sound koji se provlači kroz album me osvojio.

Jamie Cullum - Momentum

Smatram da sam preslušao sve što je on ikad snimio najmanje 100 puta i bilo mi je teško dok sam slušao prošli album gdje se počeo malo gubiti onaj njegov "zvuk" u produkciji. S ovim novim albumom je oživio sve ono zbog čega mi je bio iznimno drag i dodao neke nove elemente koji su se super uklopili.

Daft Punk - Random Access Memories

Daft Punk je definitivno rasturio ovu godinu s hitovima "Get Lucky" i "Lose yourself to dance" no razlog zbog kojeg su meni u top 5 albuma ove godine je pjesma "Fragments of time" koja mi je stalno na playlisti.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • šimešime 29.12.2013.

    A koji su vam to likovi???

  • popcorn2 29.12.2013.

    znači,ovo šta je kindlica izabrala nije čobansko

  • brajdas 29.12.2013.

    kakva kindelica nemojte ju spominjati

Komentiraj...
Vidi sve komentare