To je to što me zanima!

Ivana Kindl podijelila snimku nastupa s Dinom Jelusićem: 'Zbog ovog je Vuco popi*dio!'

Pjevačica je na društvenim mrežama objavila snimku na kojoj ona i Jelusić izvode pjesmu 'Tebi pripadam' Dine Dvornika. Upravo je taj nastup potaknuo Sinišu Vucu da izjavi da će si 'odsjeći penis ako Jelusić ikad postane zvijezda'...
Vidi originalni članak

Pjevačica Ivana Kindl (43) na društvenim je mrežama izrazila podršku kolegi Dini Jelusiću (29) koji je nedavno postao član legendarne britanske hard rock grupe Whitesnake.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na svojoj službenoj Facebook stranici Kindl je objavila snimku svog prošlogodišnjeg nastupa s Jelusićem na HRT-u. Tom su prilikom otpjevali pjesmu 'Tebi pripadam' Dine Dvornika.

- Ovo je ta 'sporna' izvedba zbog koje je Vuco popi*dija! A zapravo je ispalo super duper - napisala je pjevačica uz snimku. Podsjećamo, pjevač Siniša Vuco (50) nedugo je nakon spomenutog nastupa izjavio kako će si 'odsjeći penis ako Jelusić ikad postane zvijezda'.

Nakon što je Dino postao član Whitesnakea, Vuco je ipak 'promijenio ploču' i podržao mladog rockera. 

- Cijela država me proziva zbog onog što sam rekao. Ja stojim iza svakog slova i šta kažem? Kamo sreće da momci duga kosa, rokeri, naprave neki uspjeh u domovini i izvan nje. Znači, Dino, samo naprid i nemoj se zaustaviti da budeš prateći član. Budi svoj, svoje ime i neka ti David Coverdale, jedan od najvećih pjevača ikada, pomogne da isufuraš svoj projekat. Siniša Vuco ne da nema jal, ja imam ljubav i fala Bože da ideš! - poručio je Vuco na društvenim mrežama.

ČESTITALI MU MNOGI POZNATI VIDEO Vuco nazdravio Jelusiću i savjetovao mu: Budi mangup, lider i zvijezda, ne prateći vokal

Nakon što je objavila snimku, Kindl je Jelusiću posvetila još jednu podužu Facebook objavu. Istaknula je da joj je on poput mlađeg brata te da su njihovi životni putevi bili vrlo slični.

- Za*ebano je da, držati se principa ovdje i biti svoj... Zato mi je drago da se Dineku ostvaruju snovi, napokon!  A ja ću i dalje svojim putem... Dok god me mjuza nosi i hipnotizira, bit ću tu... Bez obzira na sve - zaključila je Kindl emotivnu objavu.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Strlici95 03.08.2021.

    Ivana Kindl ide u Lidl, kakva luda akcija to dosad nisam vidl

  • jamesbond7777 02.08.2021.

    Bas si pasu po slici reklama za film "frankestajn se vraća 🙄🙄🙄

  • uka8888 02.08.2021.

    nije to ivana kindl.to je lidija bacic

Komentiraj...
Vidi sve komentare