To je to što me zanima!

Ivana Kindl: Preplavio me neki osjećaj da ćemo baš mi ispasti

ŽENSKI FINALE Za pobjedu u showu 'Zvijezde pjevaju' bore se glumice Marija Borić i Nataša Janjić. Mario Petreković je nakon proglašenja glumio da se ljuti na sve
Vidi originalni članak

Pred kraj emisije preplavio me osjećaj da ćemo ispasti i rekla sam Mariju da se pripremi. Intuicija me nije prevarila, kaže Ivana Kindl (33). 

Pjevačica, koja je u 'Zvijezde pjevaju' jednom pobijedila, slaže se sa žirijem da je Mario Petreković (39) najtalentiraniji pjevač u pet sezona showa. Tvrdi da nije razočarana što su ispali. U finalu su glumice Nataša Janjić (29) i Marija Borić (30). Petreković je nakon proglašenja glumio da se ljuti.

- Hoću vidjeti ispise jer je ovo namješteno. Zanima me za koliko smo pali - rekao je komičar. 

Za pjesmu Kojota 'Hodala je pola metra iznad zemlje' dobio je četiri desetke. Jučer mu je telefon bio isključen, za što partnerica Ivana krivi tulum i svadbu na kojima je bio nakon showa.

Nataši paše imidž djevice

Poskočicu je pjevala u maniri djevice Sandre Dee iz 'Briljantina' izabravši glokn opravicu, koledž jaknicu i frizuru školarke.

Bravo, Marija Borić Zagorka!

Crna korzet opravica stajala je zagorskoj puci poput druge kože, a ogoljena ramena ostavila su muškarce bez teksta.

Čuj, Mario, nisi ti Robin Hood

Zaboravio je da je penzićima koji gledaju show Robin Hood jedini probavljivi muškarac u tajicama.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mimi2 02.05.2011.

    StefaniRose Lilith-potpisujem. Žena mi je toliko antipatična da si ne mogu pomoći. Ja u cijelom svom životu nisam vidjela podmuklije i odbojnije oči. Ako su ogledalo duše... unutra ima svašta.

  • PapaŠtrumpf 01.05.2011.

    Moram uzeti Gastal kad vidim Petrekovića. trudi se biti simpatičan i humorističan al' mu baš ne ide.

  • StefaniRose Lilith 01.05.2011.

    Nataši paše imidž djevice, zato se prašila s oženjenim Joškom. Baš mi je žao šta je izletio Mario, a ne ta antipatična koza od Nataše.

Komentiraj...
Vidi sve komentare