To je to što me zanima!

Ivana Kindl snimila je spot u gustim šumama zaleđa Rijeke

Ivana Kindl nedavno je u radijskom eteru predstavila novi autorski singl 'Sve istine i laži'. Nakon uspješnog predstavljanja na radijskim valovima, pjesma je od danas dostupna i u digitalnom obliku
Vidi originalni članak

Ivana Kindl nedavno je u radijskom eteru predstavila novi autorski singl – 'Sve istine i laži'. Nakon uspješnog predstavljanja na radijskim valovima, pjesma je od danas dostupna i u digitalnom obliku, a predstavljen je i prateći videospot, redateljskog dvojca Ire Tomić i Johna Karduma. Videospot je sniman na lokacijama na području općine Klana.  

-Spot je sniman u gustim šumama i na čarobnim livadama smještenim između vrhova blizanaca u zaleđu Rijeke, pa nam je tako društvo radio Ivanin alter ego u obliku mudre lisice i njezinih prijatelja. Projekcije po drveću stalno mješaju stvarni i nestvarni svijet, odnosno lažni i istiniti, pa tako Ivana malo leži na predivnoj livadi, a malo na 'green screenu' iza kojeg pušta svoju publiku da projicira neke svoje laži, istine i viđenja', prepričali su autori spota.

-Sve istine i laži’ autorska je pjesma Ivane Kindl i Alena Križaja (glazba, aranžman, produkcija) snimljena i producirana u zagrebačkom Morris studiju. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • peppito 10.10.2017.

    grozno mi je kad vidim ovakav super glas i fenomenalno pjevanje i nekakav šlager iz 1988.g. Splitski festival. Pjeva Šerfezi. zašto ne uzmeš neki zanimljiviji đir? pa ubaci malo džeza ili fankija u to sve. i bit će već bolje, kuš?

  • zastorljev616 09.10.2017.

    Suncala se Ivana Kindl na plazi, dosli surferi i pokupili ju sa ostalim daskama. ☺️

Komentiraj...
Vidi sve komentare