Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Ivana Kindl snimila je spot u gustim šumama zaleđa Rijeke

Ivana Kindl nedavno je u radijskom eteru predstavila novi autorski singl 'Sve istine i laži'. Nakon uspješnog predstavljanja na radijskim valovima, pjesma je od danas dostupna i u digitalnom obliku

Foto: IRA&JOHN
2 komentara

Ivana Kindl nedavno je u radijskom eteru predstavila novi autorski singl – 'Sve istine i laži'. Nakon uspješnog predstavljanja na radijskim valovima, pjesma je od danas dostupna i u digitalnom obliku, a predstavljen je i prateći videospot, redateljskog dvojca Ire Tomić i Johna Karduma. Videospot je sniman na lokacijama na području općine Klana.  

-Spot je sniman u gustim šumama i na čarobnim livadama smještenim između vrhova blizanaca u zaleđu Rijeke, pa nam je tako društvo radio Ivanin alter ego u obliku mudre lisice i njezinih prijatelja. Projekcije po drveću stalno mješaju stvarni i nestvarni svijet, odnosno lažni i istiniti, pa tako Ivana malo leži na predivnoj livadi, a malo na 'green screenu' iza kojeg pušta svoju publiku da projicira neke svoje laži, istine i viđenja', prepričali su autori spota.

-Sve istine i laži’ autorska je pjesma Ivane Kindl i Alena Križaja (glazba, aranžman, produkcija) snimljena i producirana u zagrebačkom Morris studiju. 

Tema: Muzika

Message