To je to što me zanima!

Ivana Knoll se za kraj godine zahvalila Vatrenima: 'Zbog vas mi je ova godina bila najbolja'

U 2022. godini sam upoznala poznala divne ljude diljem svijeta, posjećivala najveća sportska i modna događanja, predstavljala svoju zemlju Hrvatsku cijelom svijetu i sretna sam, napisala je Ivana
Vidi originalni članak

Ivana Knoll (30) objavila je niz fotografija iz 2022. godine te je opisala ovu godinu kao jednu od najboljih do sad.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- 2022. je najbolja godina u mom životu, 365 dana neprekidnog putovanja gdje sam upoznala divne ljude diljem svijeta, posjećivala najveća sportska i modna događanja, predstavljala svoju zemlju Hrvatsku cijelom svijetu i sretna sam i ponosna kao nikad prije. Dečki, vi ste razlog zašto je ovo bila najbolja godina za mene, hvala vam svima na podršci - napisala je ponosna Ivana u opis fotografije.

POGLEDAJTE kako su u Puli ispratili staru godinu

Knoll je dodala brojne fotografije kojima je htjela predstaviti pratiteljima kako je provela ovu godinu. Od poziranja u bikiniju sa crveno-bijelim kockicama, uživanju na Ultri, ali i posjećivanju modnih agencija.

Ivana je vjerno pratila utakmice i pružala podršku 'vatrenima' kroz cijelu godinu. u Dohi je provela neko vrijeme, a nedavno se pohvalila kako je u Miamiju.

ČISTA UŽIVANCIJA Ivana Knoll odmara na poznatoj destinaciji, pratiteljima otkrila gdje će dočekati Novu godinu

Vatrena navijačica stalno mijenja destinacije, a za Novu 2023. godinu je svima poželjela sve najbolje.

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S LIDIJOM BAČIĆ

Idi na 24sata

Komentari 31

  • tomo.os 31.12.2022.

    Bolje se zahvali ovom jadnom portalu, Vatreni se redom ograđuju od tebe.

  • 31.12.2022.

    Nemaš ti veze s vatrenima baš nikakove ...

  • gargamel 100% 31.12.2022.

    Morala bi pod bor svakom igraću iz repke, unjesto čokoladnog Djedice, jer ih je, svega mi, lijepo iskoristila. Više njenih slika nego Lukinih i Mesijevih. Repka treća, a Knoli prva po zastupanju države i vladajućih. Kada nema boljeg, eto Ivana i njeno poprsje su spremni za promociju ......i dajte, novinari, napišite koliko je ukupno zaradila, jer dostigla cifru od 8000 evra. Pitam poradi budućih naraštaja. Roditelji koja škola, čim se rodi kupit medicinu. Garant isplativa investicija. U svakom slučaju, svi "radno sposobni" muški navijači u Kataru, pamtiti će Hrvatsku po bujnom Ivaninom poprsju, a manje po nogometu. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare