To je to što me zanima!

Ivana Kovač: Moja kći Elena ista je Mišo, ona ga jedina smekša...

Moje i Mišine pjesme ne doživljava, draže joj je slušati: 'Taši, taši tanana', 'Ringe, ringe, jaja', ali i Daleku obalu, ispričala je glazbenica kojoj u svemu pomaže partner Elvir...
Vidi originalni članak

Pjevačica i kći legendarnog Miše Kovača (78), Ivana Kovač (42), itekako ima razloga za slavlje. Osim što je 'izbacila' novi album, čeka je prva gaža nakon pandemije korona virusa, i to na privatnoj zabavi u Sloveniji.

Karantenu je provela u Vodicama jer tamo njezin dugogodišnji partner Elvir Hasanhodžić (35) ima obiteljsku kuću pa su uživali na moru s kćerkicom Elenom (2).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U Vodicama nam je s njom bilo lakše jer nema nikoga pa smo mogli neopterećeno izaći i prošetati do mora - rekla je Ivana za Gloriju.

S obzirom na to da njezin otac Mišo zbog godina spada u rizičnu skupinu, pjevačica je strahovala za njegovo zdravlje.

DJECA SLAVNIH Ivana: 'Mama je bila stroža od Miše, nje smo se više bojali...'

- Više sam ja paničarila. Tata ni inače ne izlazi mnogo pa mu nije teško palo što cijelo vrijeme mora biti u stanu i gledati televiziju. Bio je potpuno smiren i koronu je komentirao riječima: 'Sve je to veliko sr*nje koje će proći'. Dok su mnogi bili u nevjerici i pitali se što se događa, on je bio optimističan, a i sad je uvjeren da se korona najesen neće vratiti - poručila je te dodala kako svejedno nije željela riskirati i posjećivati ga, vjerujući da je u dobrim rukama supruge Lidije.

Ivana priznaje da je njezina kći Elena ista djed Mišo koji se jedino smekša kada vidi unuku kojoj sve dopušta.

- I ja joj skoro sve dopuštam, preslaba sam na nju... Moje i Mišine pjesme ne doživljava, draže joj je slušati: 'Taši, taši tanana', 'Ringe, ringe, jaja', ali i Daleku obalu - govori te dodaje: 'Nikako ne bih voljela da se bavi glazbom, neka ona lijepo završi školu i fakultet te nađe dobar posao da bude svoj čovjek'.

'Pohvalila se' kako joj partner Elvir pomaže u svemu.

- On i ja smo zajedno od samih početaka moje pjevačke karijere tako da je učio sa mnom i upoznavao cijeli taj svijet. Sada mu je sve to normalno - zaključila je pjevačica.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • lolita 29 04.06.2020.

    Pjevacica koja nema pojma o pjevanju i da joj tata nije miso ne bi nikada vidjela mikrofon!

  • ivan grozni123 04.06.2020.

    Preferiran pjevace koji sami pjevaju na svoj koncert. Nadan se da ce miso brzo pod zemlju di mu je misto.

  • www.24 04.06.2020.

    Ovog Brkonju slave ko popaja😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare