To je to što me zanima!

Ivana Miličević: 'Gubitak brata Filipa bio je strašan šok za sve'

Mami je bilo je najteže. Mene je izvuklo to što sam ubrzo nakon bratove smrti saznala da sam trudna, otkrila je glumica koja je 2018. rodila sina Phoenixa u braku s devet godina mlađim irskim poduzetnikom
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članakIvana Miličević: Ponosna sam na grad Dubrovnik, predivan je

Američka glumica hrvatskih korijena, Ivana Miličević (45), početkom devedesetih stigla je u Hollywood, gdje je 1996. imala manju ulogu u filmu 'Jerry Maguire', a potom je glumila u filmovima 'Casino Royale' i 'Zapravo ljubav'. U serijalu 'Protuudar', koji se lani snimao u Hrvatskoj, Ivana igra suprugu albanskog mafijaša kojeg glumi Goran Bogdan (39).

- Obožavam Gorana. Znala sam za njega i prije, no zapravo ga nisam gledala ni u jednoj ulozi. Vrlo brzo sam shvatila zašto je on hrvatsko nacionalno blago - šarmantan, srdačan, marljiv... Odličan glumac - rekla je Ivana za Gloriju.

Kaže da joj je bilo božanstveno napokon snimati u Hrvatskoj.

- Ponudu da snimam u Hrvatskoj nisam mogla odbiti. Čak sam se i porječkala sa suprugom jer je plan bio da imamo ljeto za sebe, a ne da ja cijelo vrijeme radim. Na kraju je ipak shvatio koliko mi znači snimati u Zagrebu, da to nije samo uobičajen posao - ispričala je.

LIJEPE VIJESTI Hrvatica iz Bonda će postati majka: 'Oko travnja stiže sin'

Ivana je 2018. rodila sina Phoenixa u braku s devet godina mlađim irskim poduzetnikom Paddyjem Hoganom. Ističe kako joj je dolazak djeteta potpuno promijenio život.

- Budimo iskreni, nisam baš najmlađa majka. Zapravo sam već mogla biti i baka. Phoenixa sam rodila s 44 godine, a mojoj je baki bilo godinu manje kad sam ja rođena - poručila je.

Kada je ljuta, kaže, psuje na engleskom.

- Kada psujem na hrvatskom, sama sebi zvučim smiješno pa sumnjam da bih ozbiljno izgledala i onome kome su psovke namijenjene - otkrila je.

Prije dvije godine Ivana je izgubila brata Filipa koji je imao srčanu aneurizmu.

- Za sve nas bio je to strašan šok, ali mami je bilo je najteže. Mene je izvuklo to što sam ubrzo nakon bratove smrti saznala da sam trudna - objasnila je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • _l_ 31.03.2020.

    zgodna je mala

  • #mthesec 30.03.2020.

    U Banshee seriji je bila dobra... P.S. za dame ima isto tamo komada, neka pogledaju seriju :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare