To je to što me zanima!

Ivana Mišerić navukla sićušni badić i našalila se: 'Nemam što za obući, zato se ne slikam...'

U hladu ispod tabla masline Ivana je pozirala u oskudnom bikiniju s cvjetnim uzorkom, te otkrila isklesani trbuh i uski struk. U opisu je objasnila pratitelja zašto u posljednje vrijeme rjeđe objavljuje fotografije
Vidi originalni članak

Voditeljica  Ivana Mišerić (36) godišnji odmor provodi u Istri. Posjetila je Novigrad i Rovinj, te se pohvalila luksuznom kućom s bazenom u kojoj boravi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U hladu ispod tabla masline pozirala je u oskudnom bikiniju s cvjetnim uzorkom, te otkrila isklesani trbuh i uski struk. U opisu je objasnila pratitelja zašto u posljednje vrijeme rjeđe objavljuje fotografije.

- Kad se pakiram u zadnji čas otišla sam bez pola stvari na godišnji. Zato se nit’ ne slikam. Nemam kaj za obući. Zato ovo malo što imam… Nek ide gore. Imamo tri opcije. Opcija 'a' - napisala je.

- O, vidi kako si mi zgodna i preplanula. Jedva čekam da mi se malo vratiš u Zagreb i da se grlim - poručila joj je u komentarima Nives Celzijus, a pohvalama su se pridružili brojni pratitelji.

NAJVEĆI OBOŽAVATELJ Mišerić: 'Nakon Ede Maajke mi je trebala tableta za smirenje'

Inače, Mišerić je nedavno za Večernji podijelila anegdote sa svog posla na radiju, te otkrila koji su gosti na nju ostavili najveći dojam.

- - Najluđe i najneobičnije gostovanje priredio je Dubioza kolektiv. Imali su jutarnji koncert i priuštili prekrasno iskustvo manjem broju fanova uživo u studiju. Severina je posebna, a nakon Ede Maajke trebala mi je tableta za smirenje jer sam toliki fan, nisam mogla obuzdati divljenje, upijala sam svaku riječ - opisala je.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SHOWA 'TKO MI BOLJE KUHA?'

Idi na 24sata

Komentari 42

  • febo 13 15.08.2022.

    A imaš i kaj za pokazati same kosti za juhu.

  • Obi wan kenobi 15.08.2022.

    Kojeg sam vraga otvarao slike,eto još jedna noćna mora

  • kliko 15.08.2022.

    Kost, koza, los make up i karikaturne obrve

Komentiraj...
Vidi sve komentare