Show

Komentari 25

Mišerić: 'Nakon Ede Maajke mi je trebala tableta za smirenje'

Mišerić: 'Nakon Ede Maajke mi je trebala tableta za smirenje'

Prije nego krene na posao obavezno popije kavicu, prošeta svog psa i pojede nešto. Svako jutro za nju je izazov, ali uvijek nastoji biti pozitivna. Severina joj se jako dopala, a zbog Ede Majke je skoro pala u trans

Radijska voditeljica Ivana Mišerić (36) otkrila je u intervjuu za Večernji List detalje svog posla, što najviše voli, što joj teško pada i što će uvijek pamtiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na nogama je već u 4:30, a iako se rano budi, uvijek želi biti puna pozitive. U eteru se ponaša kao da je na kavi s prijateljima.

-  Slušam, uživam, dajem sve što imam u tom trenutku. Ne dođem uvijek dobro raspoložena na radio, ali u najtežim trenucima to mi bude mjesto oporavka. Meni je to utočište dalo snagu za preživljavanje - rekla je te dodala kako je znala i zaspati na posao.

- Sva sreća pa smo tim od troje ljudi ujutro. Uvijek je netko budan. Ako se malo zaigram i odgodim alarm, neće dobro završiti.

Prije nego krene na posao obavezno popije kavicu, prošeta svog psa i pojede nešto. Kada to sve obavi, kreće. Kako kaže, svako jutro za nju je izazov.

- Radio je postao neodvojiv dio moga života, već dugo ga ne gledam kao posao, to je sad dio mog karaktera, stava, emocija. Ako mi to ikada postane rutina, bez adrenalina, i ako se ne umorim na kraju showa, trebam otići - kazala je Mišerić.

Ispričala je i tko joj je od gostiju u eteru bio posebno zanimljiv.

- Najluđe i najneobičnije gostovanje priredio je Dubioza kolektiv. Imali su jutarnji koncert i priuštili prekrasno iskustvo manjem broju fanova uživo u studiju. Severina je posebna, a nakon Ede Maajke trebala mi je tableta za smirenje jer sam toliki fan, nisam mogla obuzdati divljenje, upijala sam svaku riječ - opisala je.

Nadodala je i kako su jedan dan na radiju zamijenili poslove sa slušateljima. Tako su se našli u ulozi konobara, cvjećara, frizera, a čak su i 'uskočili' u kuću Elle Dvornik.

storyeditor/2021-12-08/PXL_071221_91022810.jpg

- Genijalno iskustvo. To nam ostaje za cijeli život - zaključila je dodavši kako se vidi na radiju do kraja karijere.