To je to što me zanima!

Ivana Mišerić se oglasila nakon kobne kriške parizera: Ovo se u Njemačkoj ne bi moglo dogoditi

'U svakodnevnoj gunguli, jasno je kako svi tražimo kratki bijeg od svih briga, stresa, gužvi i meteža, ali izgleda kako, ne baš mali broj građana, nažalost krati vrijeme na krivi način', zaključila je voditeljica
Vidi originalni članak

Drama oko 'zloglasne' kriške parizera, čini se dolazi svome kraju. Radijska voditeljica Ivana Mišerić (36) u razgovoru za RTL.hr pokušala je objasniti zašto je reagirala grubo na krajnju krišku parizera koju je kupila u dućanu.

- Čudi me i ne čudi da je parizer bila toliko čitana i komentirana vijest. Nakon svega što se događa danas u politici i situacije s pandemijom koronavirusa, ovo je zaista postala najkomentiranija vijest dana? Ne mogu vjerovati i doista, evo od srca želim da okrajak parizera bude najveća muka svima nama - rekla je voditeljica.

'KAKAV BEZOBRAZLUK!' Ivana Mišerić se naljutila na prodavača jer joj je dao kraj salame: 'Ja bih ovo išla vratiti!'

- U svakodnevnoj gunguli, jasno je kako svi tražimo kratki bijeg od svih briga, stresa, gužvi i meteža, ali izgleda kako, ne baš mali broj građana, nažalost krati vrijeme na krivi način. Pored toliko smiješnih videa na Instagramu i društvenim mrežama, kraj salame je postao problem. Nije problem okrajka parizera nego da se barem kaže 'Čujte, pri kraju je parizer' pa bih rekla: 'Okej, dodajte mi još malo' da se ima za sendvič, gablec. Stvar je da se to u Njemačkoj ne bi dogodilo. Riječ je o standardima nekakvim kod nas - poručila je. 

Na kraju, voditeljici nije nimalo žao zbog cijele situacije, a niti zbog vlastite objave.

ANKETA: ŠTO VI RADITE S ĆOŠKOM? Mišerić u aferi parizer: 'Dama bi salamu, a ne bi uzela okrajak'

- Nisam se pokajala zbog objave jer to nije prvi put da se susrećem s ovakvim situacijama. Poštujem mišljenja svih, ali moj stav oko parizera nije imao lošu namjeru. Nije to ni krivica prodavačice. Isto tako, malo tko od nas išta kaže kada dobijemo krivu narudžbu ili lošu kavu, zagorene ćevape ili tako nešto - zaključila je radijska voditeljica u razgovoru za RTL.hr.

Idi na 24sata

Komentari 276

  • nerminius 10.12.2021.

    Varam li se ili je ova napravila problem zato što joj je spakovan okrajak salame ispod klipse??!! Taj okrajak salame je pitpuno isti sastavom i kvalitetom kao i sredina salame. Naravno da će joj spakovati i prodati cojelu, neće trgovac valjda baciti ispravnu robu zato jer se nekoj picajzli sviđa da dobije sve kolutove jednake na nareznici........ Koja lujka......

  • mele1111 08.11.2021.

    de naporna si baci se sa mosta

  • Verbatim 07.11.2021.

    Kod mene u Frankfurtu u mesnici dobiješ salamu narezanu sa foliom u kojoj je salama!

Komentiraj...
Vidi sve komentare