Show

Komentari 276

Ivana Mišerić se oglasila nakon kobne kriške parizera: Ovo se u Njemačkoj ne bi moglo dogoditi

Ivana Mišerić se oglasila nakon kobne kriške parizera: Ovo se u Njemačkoj ne bi moglo dogoditi

'U svakodnevnoj gunguli, jasno je kako svi tražimo kratki bijeg od svih briga, stresa, gužvi i meteža, ali izgleda kako, ne baš mali broj građana, nažalost krati vrijeme na krivi način', zaključila je voditeljica

Drama oko 'zloglasne' kriške parizera, čini se dolazi svome kraju. Radijska voditeljica Ivana Mišerić (36) u razgovoru za RTL.hr pokušala je objasniti zašto je reagirala grubo na krajnju krišku parizera koju je kupila u dućanu.

- Čudi me i ne čudi da je parizer bila toliko čitana i komentirana vijest. Nakon svega što se događa danas u politici i situacije s pandemijom koronavirusa, ovo je zaista postala najkomentiranija vijest dana? Ne mogu vjerovati i doista, evo od srca želim da okrajak parizera bude najveća muka svima nama - rekla je voditeljica.

- U svakodnevnoj gunguli, jasno je kako svi tražimo kratki bijeg od svih briga, stresa, gužvi i meteža, ali izgleda kako, ne baš mali broj građana, nažalost krati vrijeme na krivi način. Pored toliko smiješnih videa na Instagramu i društvenim mrežama, kraj salame je postao problem. Nije problem okrajka parizera nego da se barem kaže 'Čujte, pri kraju je parizer' pa bih rekla: 'Okej, dodajte mi još malo' da se ima za sendvič, gablec. Stvar je da se to u Njemačkoj ne bi dogodilo. Riječ je o standardima nekakvim kod nas - poručila je. 

Na kraju, voditeljici nije nimalo žao zbog cijele situacije, a niti zbog vlastite objave.

- Nisam se pokajala zbog objave jer to nije prvi put da se susrećem s ovakvim situacijama. Poštujem mišljenja svih, ali moj stav oko parizera nije imao lošu namjeru. Nije to ni krivica prodavačice. Isto tako, malo tko od nas išta kaže kada dobijemo krivu narudžbu ili lošu kavu, zagorene ćevape ili tako nešto - zaključila je radijska voditeljica u razgovoru za RTL.hr.

Najčitaniji članci