To je to što me zanima!

Ivana napustila show, a Štefica joj kroz suze rekla: 'Spasila si mene, nismo te trebali slušati'

Ivana je ranije izrazila želju kako želi ići kući, a ostali kandidati su je sada i poslušali. Mnogi su pustili i suzu
Vidi originalni članak

U današnjoj epizodi 'Života na vagi' crveni je tim morao odlučiti tko će ih napustiti, a Ivana je u konačnici napustila emisiju.

PROMIJENIO ŽIVOT IZ KORIJENA Miro Bajlo iz 'Života na vagi' u showu izgubio 42 kg, a sada trči maraton: 'To je ono što te drži!'

Ivana je odabrala Borisa jer nije mogla nikoga iz svog starog tima, Štefica je glasala za Roka jer se nadala da drugi neće njega, Željka za Ivanu kako bi joj ispunila želju, baš kao i Boris. Posljednji glas dao je Roko, a i on se odlučio za Ivanu zato što je izrazila želju da ode kući.

- Jedva čekam sve zagrliti i da budu ponosni na mene. Jedva čekam pokazati sebe i kakvom sam osobom postala - rekla je Ivana.

Anja je iz istog razloga napisala Ivanu, ali je bila ljuta što odlazi zato što ima dobre rezultate i odlična je u izazovima. 

Ivana se na rastanku zahvalila svom timu.

- Ponosna sam na svoje žene, babe, kraljice, što smo izdržale toliko dugo zajedno… Drago mi je što sam bila u ovom timu, hvala vam. To je iskustvo koje nikada neću zaboraviti i drago mi je što sam bila dio ovoga svega.

Ipak, Šteficu je to najviše pogodilo.

- Spasila si me, Ivana! Nisi pravilno odlučila. Trebali smo se držati najlošijeg rezultata, a ne slušati njezine riječi - rekla je kroz suze. 

Ivana je u emisiju ušla sa 114,8 kilograma, a u ovoj sezoni bila je prva kandidatkinja koja je pala ispod 100 kilograma. 

POGLEDAJTE VIDEO: KATARINA BABAN U VELIKOM INTERVJUU

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Cicinakitu6 04.11.2022.

    Ovo je postalo negledljivo od cmizdrenja, od tuznih prica... Kad se pojavi neki lik koji kaze zderao sam jer mi je bilo fino, a s*pak sam da se sam natjeram da prestanem, e onda cu gledati... Svi ovi ovdje, jadni, hrana im updala sama u usta...

  • MarinelaCaCa 04.11.2022.

    Ta Stefica je vec odavno trebala otici s obzirom na ponasanje,prostacenje i preseravanje

  • isusek kristek 04.11.2022.

    svinjska farma

Komentiraj...
Vidi sve komentare