To je to što me zanima!

Ivana Paris i Dino Bubičić očekuju dijete 27. prosinca

Ivana se pohvalila kolegicama da je već dva i pol mjeseca trudna. Ona i Dino Bubičić kazali su da će se vjenčati u crkvi prije nego se beba rodi
Vidi originalni članak

Bivša Miss Universe i bivši Mister Hrvatske već neko vrijeme više ne skrivaju svoju ljubav. Nedavno su progovorili o tome kako bi se uskoro htjeli vjenčati, a Dino Bubičić (28) je kazao i da bi želio imati dvoje djece, dječaka i djevojčicu. Čini se kako mu se želje već počinju ostvarivati jer je Ivana Paris (26) kolegicama povjerila da joj je termin za porod 27. prosinca. Večernji list piše da su se odlučili vjenčati u crkvi prije nego se beba rodi, a da slavlje planiraju za proljeće sljedeće godine. Par živi zajedno od siječnja u Rijeci s Dininom majkom Nevenkom. Ivana kaže kako se s budućom svekrvom super slaže. Dino i Ivana prošle godine sudjelovali su u reality showu “Farma”. Tamo su se i zaljubili. U početku im se činilo, kažu, da je to samo avantura.
- Na ‘Farmi’ smo se skrivali jer nismo bili sigurni u osjećaje. Potom smo otišli u Sarajevo u reality show ‘Kuća velike mame’ i shvatili da će nam zajednički život biti mačji kašalj ako smo to izdržali - rekao je presretni Bubičić.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • nocciolla 13.06.2010.

    @ avavavav- ne liječimo komplekse,nego dosadu,hahahaha. Pa tko to uopće shvaća ozbiljno?

  • citizen 13.06.2010.

    ova cura nekako cudno izgleda na ovoj slici

  • 13.06.2010.

    Kad pročitam da se neka djevojka/žena super slaže sa (budućom) svekrvom - dođu mi suze na oči...Meni to zvuči kao SF.

Komentiraj...
Vidi sve komentare