To je to što me zanima!

Ivana Šundov Hojan na setu slomila ruku: Bol je bila jaka

Slovensko-hrvatska voditeljica Ivana Šundov Hojan ovo ljeto je stala pred objektiv Šime Eškinje, a zabavno snimanje editorijala imalo je dva različita završetka
Vidi originalni članak

Poznata slovensko-hrvatska voditeljica Ivana Šundov Hojan ovo ljeto je stala pred objektiv Šime Eškinje, a zabavno snimanje editorijala za slovenske časopise imalo je dva različita završetka - odlične ljetne fotografije i slomljenu ruku.

Međunarodna ekipa na čelu s poznatim hrvatskim fotografom Šimom Eškinjom, njegovim asistentima Slobodanom Mladenovićem (Novi Sad) i Gene Laguilheme Redac (Pariz) i stilisticom Ines Coronelli uputili su se u Filip Jakov gdje su trebali snimati tri editorijala s voditeljicom Ivanom Šundov Hojan - ljetnu modnu retro priču o badićima iz filma o James Bondu te Ivanino ljeto s njenim voljenim kćerkicama. No, ovo snimanje imalo je završetak kojeg nitko nije očekivao.

- Prvi set smo odradili bez problema, a na početku drugog poskliznula sam se na skliskoj stepenici u moru i slomila ruku u zglobu. Bol je bila jaka i kad sam se digla znala sam da sam nešto slomila - kaže Ivana.

Izvorni članak pročitajte na portalu Budi.in

Idi na 24sata

Komentari 4

  • micek 23 26.08.2014.

    Jel njezin muž izvarao onog Slovenca skupa s njom za autosalon u Zagrebu ??

  • Medici 26.08.2014.

    I ovu ljepu ženu platične su operacije pretvorile u strašilo. Strava.

  • vlastpri 26.08.2014.

    plačem .................puno ih se slomi ovo lito ;(

Komentiraj...
Vidi sve komentare