To je to što me zanima!

Ivana Trump opet prekinula s 23 godine mlađim Talijanom

Bivša supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa, Ivana Trump, otkrila je kako je ponovno slobodna žena nakon prekida obnovljene veze s Talijanom Rossanom Rubicondijem...
Vidi originalni članak

Još jednom sam singl žena. Imam slobodu činiti što želim, s kim god hoću i takav si lifestyle mogu priuštiti, iskrena je bila Ivana Trump (70), koja je prekinula vezu s Talijanom Rossanom Rubicondijem (47). Kako je otkrila američkom Page Sixu, s bivšim talijanskim modelom veže ju poznanstvo dugo 15 godina. Prije nego što su 2008. sklopili brak, Ivana i Rossano u vezi su proveli šest godina. Njihov brak trajao je godinu dana, a nakon razvoda i zabavljanja s drugima, odlučili su si pružiti drugu priliku.

- Ponovno nismo uspjeli sačuvati vezu. Rossano većinu vremena provodi u Italiji dok sam ja u New Yorku, Miamiju ili St-Tropezu. Odnos na daljinu u našem slučaju ne funkcionira. Lijepo smo se proveli i odlučili smo ostati prijatelji - rekla je Ivana. Inače, Rossano Rubicondi bio je Ivanin četvrti suprug nakon propalog braka s agentom za prodaju nekretnina Alfredom Winklmayrom, predsjednikom SAD-a Donaldom Trumpom (73) i biznismenom Riccardom Mazzucchelljem (76).

'BILO JE BEZBOLNO' Ivana Trump je operirala oči u Zagrebu: Opet otkrivam svijet

- Više se ne planiram udavati. U brak ulaziš kada poželiš osnovati obitelj. Ja imam troje djece i unučadi. Sada samo želim biti slobodna žena. Više ne planiram hodati s muškarcima. Uživam u muškom društvu i imam velik broj muškaraca s kojima mogu ići na ručkove, večere, balove ili humanitarna događanja. Više ne želim biti ljubavno povezivana ni s kim - zaključila je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NAJBOLJI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi si savršeno pašu u vezi

Idi na 24sata

Komentari 8

  • JMN 27.06.2019.

    Mene bi bilo sramota skinuti se pred toliko mlađim muškarcem

  • 27.06.2019.

    opet prekid

  • škver 27.06.2019.

    Ti muškarci zaista imaju dobar želudac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare