To je to što me zanima!

Ivana Trump se udala za 24 godine mlađeg Talijana

Iz 13-godišnjeg braka s američkim milijunašem Donaldom Ivana Trump izašla je bogatija za najmanje, kako se šuškalo, 300 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Bivša supruga Donalda Trumpa u subotu se udala za talijanskoga glumca i manekena Rossana Rubicondia. Svadba je bila na Trumpovu posjedu Palm Beach na Floridi. Na tom su se imanju 2005. vjenčali Donald i slovenska manekenka Melania Knauss. Među 500-tinjak gostiju bili su i hotelski magnati Rick i Kathy Hilton, ali i Donald, od kojeg se Ivana rastala 1990. godine. Ivani je to četvrti brak. Nekadašnja češka menekenka bila je u braku s prijateljem iz djetinjstva, Georgeom Syrovatkom, Trumpom te talijanskim poduzetnikom Riccardom Mazzucchellijem. Iz braka s Donaldom ima troje djece. Ivana Trump (59) i Rubicondi (35) u vezi su šest godina, a zaručili su se u rujnu 2007. Na vjenčanju su imali 25 djeveruša i svadbenu tortu na 12 katova. Mlada je nosila ružičastu vjenčanicu.
Par je lani u kolovozu jahtom Petar plovio Jadranom. Na Hvaru su milijunašicu mještani zapamtili po cjenkanju za dvije koraljne orglice. Umjesto 1200 kuna, ogrlice je platila 100 kuna manje.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • branchburg 13.04.2008.

    stara frajla i talijanski zigolo ....dream combination:))

Komentiraj...
Vidi sve komentare