To je to što me zanima!

Ivani Kindl glumci su 'karta' za pobjedu u glazbenom showu

Pjevačica je bila mentorica Goranu Navojcu. Pobjedili su u specijalnom izdanju showa 'Zvijezde pjevaju'. Osvojili su najviše bodova žirija, a svidjeli su se i publici
Vidi originalni članak

Goran je prekrasan i s njim nisam trebala puno raditi. No kad nije siguran, reagira naglo. Tada mu kažem da se malo smiri, prošeće i ohladi glavu, smije se Ivana Kindl.

Goran Navojec (41) i Ivana Kindl (34) pobjednici su šeste sezone showa “Zvijezde pjevaju”. Osvojili su najviše bodova žirija.

- Prvi put sam pobijedila s Nikšom Kušeljom, a s Duškom Modrinićem bila jako blizu. Sad smo Goran i ja pobijedili - rekla je Kindl i zaključila da su joj glumci očito suđeni.

Navojec nam je otkrio da je kao dijete želio biti pjevač, no želja za dramskom umjetnošću je prevagnula.

- Za jednog dramskog umjetnika to je pirova pobjeda - rekao je.

Par nije imao tremu jer su puno vježbali. Pobjedu su proslavili u omiljenom kafiću kraj HTV-a. Giulliano i Marija Borić bili su drugi, a Nikša Kušelj i Ivana Husar posljednji.

Svojim dekolteom voditeljica Barbara Kolar odvlačila je cijelu večer pažnju gledatelja. Imala je crnu pripijenu haljinu iz koje je “provirivao” minijaturni ružičasti grudnjak.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • SmackThat 13.02.2012.

    Pre loš show, kao i Ples sa zvijezdama, ne znam tko to gleda, osim penzića. Trebao bi se zvat HRT puni džepove nafuranim "selebrtijima" ili Blesiranjem do €ura

  • bezinspiracije 13.02.2012.

    S Ivanom bilo tko može pobijediti, jer super pjeva, a i zna izabrati dobre pjesme.

  • madonna1976 12.02.2012.

    meni su stvarno oni bili najbolji a Ivana je stvarno vrhunska pjevacica nema kaj nemoze otpjevat !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare