To je to što me zanima!

Ivanišević: Ne bih imao ništa protiv da mi sin bude baletan

Tenisač i supruga Tanja u Dubrovniku uživaju u klasičnoj glazbi. Goran je za IN magazin izjavio da se ne bi bunio da mu se sin ili kćer jednog dana bave baletom
Vidi originalni članak

Divim se balerinama i baletanima, to su pravi atlete, rekao je Goran Ivanišević u intervjuu za IN magazin.

Tenisač je otkrio da ne bi imao ništa protiv da njegova kćer Amber Maria ili sin Emanuel jednog dana odaberu to zanimanje za svoj poziv.

- Mislim da će sin biti previsok, imat će više od dva metra, a i Amber će biti visoka - rekao je Ivanišević koji trenutačno sa suprugom Tanjom i djecom ljetuje u Dubrovniku.

Supružnici su uživali na koncertu čelističkog dua 2Cellos. Goran kaže da supruzi i njemu klasična glazba nije strana. Tanja je nekoć plesala klasični balet, a njemu su se svidjele njezine snimke iz tih dana.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • nebo plavo 12.08.2011.

    jooooooooooooj... baš ste vi "novinari" jadni (da budem pristojna)! Nije ni čudo da pznate osobe ne žele imati posla s vama! napravite priču ni od čega! Ma Ivanišević je bio sa ženom i dijecom na koncertu u Dubrovniku, klasične glazbe, i dao intervju tv novinarki i između ostalog pitali onu njegovu da li joj se sviđa ovakva vrsta glazbe, na šta je ona nadodala da se bavila od 4 godine klasičnim baletom i onda su njemu ostavili pitanje da li vidi koje od svoje dijece da se bave baletom...a on se nasmijao i rekao da nema ništa protiv, da je to njihov izbor, samo ne zna kako bi to izlgedalo jer će dijeca biti jako visoka (ono u njegovom stilu) Ovaj članak je bzv. i djeluje provokacijski!

  • nabukonozor 12.08.2011.

    Pitaju Muju šta je to balet? To ti uleti neki ped... u tajicama pa trći pa legne pa ubere nevidljivi cvjet pa uleti neka debela treba pa se oni vijaju, pa ju on uhvati, pa ju digne pa spusti pa bi ju je.. pa ju nebi je.. pa onda uleti još par tih bisera i svi hodaju na prstima da nedaj bože ne probude publiku!

  • girica 12.08.2011.

    Moj rođak , dok je bio dječačić, za puno toga je bio "talentiran" u Zagrebu ima dosta mogučnosti, pa je poćeo sa bazenskim plivanjem a završio sa skijanjem! Iskreno, nije se u nićemu pronašao niti je postigao neke zapaženije rezultate. sada je tinjeđer i naj više voli voziti bicikl . Želim reći, kako djeca dok su mli svašta žele biti i za puno toga pokazuju interes, pogotovo kad su sportovi u pitanju, u svakom slučaju zdravo je da se djete bavi nećim što ga zanima. Dakle , Ivanišević je samo iznijo svoje mišljenje o baletu kao umjetnosti , jer svi se slažu da balet to je!? Samo je rekao "ako" mu djete bude zainteresirano kako neće imati ništa protiv da bude baletan! Što je sporno?? Bolje baletan nego "huligan"!? A što će djeca odabrati... ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare