To je to što me zanima!

Ivanišević posvetio emotivnu objavu supruzi Nives, komentar ruskog tenisača ukrao pažnju...

U komentarima ispod fotografije oglasili su se i drugi. Najviše pozornosti izazvao je komentar ruskog tenisača Jevgenija Kafeljnikova koji je Goranu napisao: 'Mislio sam da sam ja tvoja ljubav'
Vidi originalni članak

Hvala ti ljubavi mog života na svoj podršci i ljubavi koju mi daješ. Volim te, poručio je umirovljeni tenisač Goran Ivanišević (49) svojoj supruzi Nives Ivanišević (39) objavom na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Objavio je njezinu fotografiju na kojoj nasmiješena pozira, a Nives mu je u komentarima odgovorila 'Volim te'. Supružnici su raznježili svoje pratitelje na društvenoj mreži, a nerijetko pokazuju kako su zaljubljeni kao i prvoga dana. 

No u komentarima ispod fotografije oglasili su se i drugi. Najviše pozornosti izazvao je komentar ruskog tenisača Jevgenija Kafeljnikova (47) koji je Goranu napisao: 'Mislio sam da sam ja tvoja ljubav' i nasmijao mnoge. 

OBJAVILA EMOTIVAN TEKST Nives i Goran ljube se na plaži: 'Uz tebe se osjećam sigurno'

Inače, par je u braku od 2017. godine, a zajedno imaju sina Olivera.  Nives ne krije koliko je sretna s Goranom.

- Želim da znaš da osjećam pravu radost u svom srcu kad sam u tvojoj blizini. Osjećam se sigurno uz tebe. Zaštićeno. Kao da si štit nada mnom kad si u blizini. S tobom sam potpuno svoja (što je vjerojatno razlog zbog čega sam dosadna) jer više ne nosim 'cool' masku. Bio si sa mnom dok sam bila bolesna. Kroz moje strahove. Ohrabrio si me i inspirirao da dosegnem više. Puno sam naučila o sebi s tobom - napisala je Nives jednom prilikom na društvenim mrežama uz fotografiju sa suprugom. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • VLADEK72 22.02.2021.

    A onaj iznajmljeni stančić na Mažuranićevu trgu i vruće čvenkove s ljubavnicom je zaboravio.

  • 22.02.2021.

    Vole se, javno..! Nema tu nikakve intime niti romantike....

  • 22.02.2021.

    Nije joj mogao reći u četiri oka? Kuda ide ovaj svijet ...?🙄

Komentiraj...
Vidi sve komentare