To je to što me zanima!

Ivaniševićevi su odveli sina na more: Sretnih ti sedam mjeseci

'Gle Simba, sve što svjetlost dotiče naše je kraljevstvo. Sretnih ti sedam mjeseci, ljubavi mog života', napisala je pored fotografije na kojoj mališana nosi niz pješčanu plažu. No Ivaniševići nisu otkrili gdje točno slave sinovih sedam mjeseci.
Vidi originalni članak

Supruga bivšeg tenisača Gorana Ivaniševića (47), voditeljica Nives (37) na društvenoj mreži čestitala je prvih sedam mjeseci sinčiću Oliveru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Gle Simba, sve što svjetlost dotiče naše je kraljevstvo. Sretnih ti sedam mjeseci, ljubavi mog života - napisala je Nives pored fotografije na kojoj mališana nosi niz pješčanu plažu. No Ivaniševići nisu otkrili gdje točno provode slobodno vrijeme.

 Otkako je voditeljica u listopadu, samo mjesec dana nakon poroda, prvi puta izašla u javnost nije prestala plijeniti pažnju vitkom figurom. Iza zavidne linije, kako kaže Nives, krije se puno rada i truda.

- Trčim non stop i stvarno uvijek imam nešto za raditi, eto zbog toga takva linija - rekla je za RTL Exkluziv radijska voditeljica. 

Iako uživa u majčinstvu, posao joj, kako je izjavila, užasno nedostaje.

-  Baš sam pričala s kolegama, koji me stalno pitaju  'Kad ćeš se vratiti' - rekla je i dodala:

- Ja bi se vratila ali moram još malo biti doma, zapravo želim biti kod kuće, da riješim prvo te stvari koje su svakoj majci najbitnije, a onda se vraćam svojoj ekipi - objasnila je Ivanišević. 

Iako privatnost čuva za sebe, pratitelje je do sada ipak razveselila s desetak fotografija sina Olivera

Zagrebačkoj voditeljici Oliver je prvo dijete s teniskom legendom, a dječak je ime dobio po pokojnom pjevaču Oliveru Dragojeviću, glazbenoj legendi čije stihove Nives i inače rado dijeli na društvenim mrežama.

Njezin suprug već ima kći Amber (15) i sina Emanuela (10) iz braka s bivšom manekenkom Tatjanom Dragović (40). U prosincu prošle godine Nives i Goran su se u tajnosti vjenčali, a ceremonija je bila u Zagrebu. Ubrzo nakon toga objavili su da čekaju prinovu, a Nives nikada nije skrivala da ima želju jednog dana postati majka. 

NEMOGUĆE MU JE ODOLJETI: Ovaj horoskopski znak svi žele u krevetu 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • nottonightjosephine 09.12.2019.

    A jeli kupila najnoviji samsung na preklop?

  • 08.04.2019.

    Pa šta nema Goran i jednu kćerku(misicu)u Lovranu ?

  • Bubachica 08.04.2019.

    Bas mali zna gdje je..daj pliz...😐

Komentiraj...
Vidi sve komentare