To je to što me zanima!

Ivaniševići će na Maldivima proslaviti Dan zaljubljenih

Bivši tenisač pojavio se na jednom od mečeva na ATP Zagreb Indoorsu. Bio je u društvu supruge, sina i oca. Za Valentinovo ide s obitelji na Maldive
Vidi originalni članak

Bračni par Ivanišević Valentinovo će s djecom provesti na Maldivima gdje idu na jednotjedni odmor, piše Gloria. Kažu kako kćer Amber Maria (6) neće izostati s nastave jer pohađa američku školu, gdje su trenutačno praznici. Na jednom od mečeva na ATP Zagreb Indoorsu, bivši tenisač pojavio se s ocem Srđanom, sinom Emanuelom i suprugom Tatjanom koja im se kasnije pridružila na tribinama. Tatjana (30) i Goran Ivanišević (38) su i zimske praznike proveli izvan domovine. Sa djecom su otputovali u Ameriku gdje ih je dočekala vjenčana kuma Sanja Duggan (37). Par se vjenčao u crkvi u San Pedru, a jedno vrijeme su se namjeravali preseliti u Ameriku jer ih za Los Angeles vežu mnoge sretne uspomene.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 11.02.2010.

    Ne razumijem nešto: Tanja je, navodno, inzistirala da se vrate U Zagreb, jer želi da kćer ide ovdje u školu....onda ju upiše u američku školu...Ima li to nekog smisla?

  • tratuljonac 11.02.2010.

    i sto cekaju? sto se ne odsele? zato jer tamo bi bili....sto?????????? ista. n. znaci nista

  • smrdusa 11.02.2010.

    neka povedu i vanju sa sobom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare