To je to što me zanima!

Ivanka Trump kćer je nazvala Arabella Rose: Prekrasna je

Kćer milijiardera Donalda Trumpa i njezin suprug Jared Kushner nadjenuli su svojoj novorođenoj kćeri ime Arabella Rose. Ivanka kaže da je ona njihov blagoslov
Vidi originalni članak

Jared i ja zabavljamo se igrajući se s našom kćeri. Arabella Rose je prekrasna. Ona je naš blagoslov, napisala je Ivanka Trump (29) na svom Twitteru nakon što je u nedjelju rodila svoje prvo dijete.

Ivanka i njezin suprug Jared Kushner odlučili su malenu nazvati Arabella Rose.

- Sada se moramo posvetiti odgoju kako bi osigurali da malena čvrsto stoji na zemlji i da nije razmažena - izjavila je Ivanka.

Potpredsjednica očeve tvrtke za nekretnine i vlasnica tvrtke Ivanka Trump Collection, koja se bavi dizajnom i izradom nakita, u listopadu 2009. godine udala za Jareda Kushnera, izdavača časopisa New York Observer i upravitelja obiteljske tvrtke Kushner Companies s kojim je bila dvije godine u vezi.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • no sikiriki 19.07.2011.

    Rodila u nedjelju, a danas se več igraju i zabavljaju sa bebicom od tri dana?! Ma kakve su to bajke? Več izašla iz bolnice, to je i prihvatljivo ali da se igra tj. zabavlja sa bebicom od 48h? Ma prestanite pisati nebuloze!!!!! U svakom slučaju čestitke roditeljima

Komentiraj...
Vidi sve komentare