To je to što me zanima!

Ivanka Trump potresena je zbog smrti majke Melanije Trump: 'I dalje će živjeti u našim srcima'

Amelija je preminula u 79. godini, a tužnu vijest je na društvenim mrežama potvrdila njena kći, Melanije Trump
Vidi originalni članak

Amalija Knavs, majka bivše prve dame SAD-a Melanije Trump, preminula je u 79. godini. Od nje se sada oprostila i Ivanka Trump.

TUŽNE VIJESTI Umrla je majka Melanije Trump

- Duboko sam ožalošćena zbog smrti Melanijine voljene majke, Amalije Knavs, izuzetne žene koja je unijela neizmjernu radost i ljubav u živote svih oko sebe. Njezin duh, snaga i suosjećanje će jako nedostajati, ali i dalje živi u srcima svih onih čije je živote tako duboko dotaknula. Počivaj u miru Amalija - napisala je.

Prisjetimo se, tužne vijesti potvrdila je Melanije na društvenoj mreži X.

- S dubokom tugom javljam da je preminula moja voljena majka Amalija. Amalija Knavs je bila snažna žena koja se uvijek ponašala graciozno, toplo i dostojanstveno. Bila je u potpunosti predana svom suprugu, kćerima, unuku i zetu. Nedostajat će nam i nastavit ćemo poštivati i voljeti njezino nasljedstvo - napisala je Melania.

Kako prenosi Page Six, Melania je na Božić bila uz svoju majku. U to vrijeme se nije pojavljivala na događanjima sa suprugom Donaldom. Ranije je izvor za strani medij rekao da Melanije nije bilo na božićnoj fotografiji obitelji Trump jer je bila u bolnici u Miamiju.

- Melania je oduvijek bila posvećena svojoj cijeloj obitelji. Nije iznenađenje da je provela Božić s bolesnom majkom - rekao je tada.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • sky linee 12.01.2024.

    Naslov uf

  • uwaga 12.01.2024.

    Šta ćemo sad

  • ened 12.01.2024.

    haha.potresena...pa ova i tatu gleda kroz novac i samo to je može potresti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare