To je to što me zanima!

Ivanka Trump: Tata me počeo pripremati za posao sa 6 god.

Donald je svoju djecu za preuzimanje obiteljskog posla pripremao od kad su bili mala djeca. Ivanka kaže da imala tradicionalno odrastanje, ali bilo je puno topline
Vidi originalni članak

Imam bilješke iz doba kada sam imala šest godina, a otac mi je slao skice zgrada i rekao bi 'Jedva čekam da radiš za mene jednog dana', ispričala je Ivanka Trump (33) kako je bilo odrastati uz Donalda Trumpa (68), jednog od najpoznatijih poduzetnika na svijetu.

Američki mogul i bivša supruga Ivana (65) imali su sve uvjete da razmaze svoje četvero djece, Ivanku, Donalda (37), Erica (30) i Tiffany (21), ali ipak su se trudili naučiti ih da zarade svoj novac. 

- To nije bilo najtradicionalnije djetinjstvo, ali bilo je nevjerojatno puno topline - kazala je Ivanka. Ona i njezina braća i sestre znali su da su svojim roditeljima najvažniji i da su im nekretnine u krvi, dodala je. Ivanka je modna dizajnerica i ima vlastitu liniju nakita, parfema, cipela, torbi, odjeće i naočala te je izvršna dopredsjednica u tvrtci The Trump Organization zadužena za razvoj i akvizicije. Silno bogatstvo njezinih roditelja bilo joj je samo motiv da se još više trudi biti uspješna. 

Pixsell

- Dobili smo ogromnu odgovornost, a nismo je zaslužili. Zbog toga sam radila još više - rekla je. Njezin brat Donald priznaje da su bili razmaženi dok su odrastali, ali ističe da su i znali cijeniti to što imaju. 

Ivanka se udala za tajkuna Jareda Kushnera (33) koji se također bavi nekretninama. Imaju dvoje djece, trogodišnju Arabellu i četrnaestomjesečnog Josepha. Poduzetna Ivanka kaže da i ona, poput svog oca, pokušava svoju kćer odmalena pripremiti da preuzme obiteljski posao, ali malena još želi samo biti princeza. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Dracubecca 01.01.2015.

    recenica ispod njegove slike "Donald je svoju djecu ucio poslu DO malih nogu"...LOL!

  • Medici 31.12.2014.

    Svaka čast. To su pravi roditelji koji svojoj djeci od malih nogu pokazuju da se jedino radom može u životu uspjeti. Oblici rada su različiti. Ne mora svaki posao biti fizički težak da bi išao u kategoriju "podignuti teže od žlice". Pamet, upornost, znanje, snalažljivost...sve to spada u težak posao...jer ništa nije lako. Zato svaka čast. Najlakše je lupetati na netu i kukati i biti nezadovoljan...ajmo zasukati rukave i raditi!

  • Moslavka 31.12.2014.

    Taj Trump je pravi gabor ali si kupuje maldje i mladje zenice. Njegova bivsa Ivana je plasticna, sada sa borama, barbika ali sto ova janezica u mladim godinama zivi sa njim. Ja zam da je stara koka masna corba, ali sto je mladje to je sladje. On se toga drzi. Mozda bi i ona trebala probati. Ipak kapu dolje, djeca su im zavrsila dobro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare