To je to što me zanima!

Ivi Majoli prijeti ovrha, Živi zid ju pozvao da glasuje za njih

Bivša tenisačica misli da je ovrha nad njezinim stanom u Zagrebu nedopuštena jer joj je to jedina nekretnina koja je potrebna za stanovanje njoj i njezinoj obitelji
Vidi originalni članak

Ivi Majoli (37) prijeti ovrha stana na Trgu bana Jelačića. Bivša tenisačica zbog toga na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu tuži Hypo Alpe-Adria Bank. 

Smatra da je ovrha nad stanom nedopuštena jer joj je to jedina nekretnina koja je potrebna za stanovanje njoj i njezinoj obitelji. 

S obzirom na cijelu njezinu situaciju, Živi zid ju je putem svoje Facebook stranice pozvao da na sljedećim parlamentarnim izborima svoj glas da njima, a ponudili su i da će ju braniti.

- Mi smo već 2013. ukazali na ono što čeka Ivu Majoli međutim, njezin odvjetnik je tada rekao da ne treba našu pomoć i da će se situacija riješiti pravnim putem. Kako danas vidimo u medijima, taj pravni put ju je odveo na korak do deložacije i u slučaju da Majoli zatreba našu zaštitu, mi ćemo je rado braniti - rekao je za RTL član Živog zida Ivan Pernar.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • Britvaa 01.04.2015.

    Pazi ti nju,jedina nekretnina. Pa koga boli to briga. Previše je htjela i sad je pala a toliko je puno imala. E sad lijepo u stan koji joj je primjeren a ne izigravati nešto što nije. ;)

  • Bassa_1 01.04.2015.

    Sramota za Živi zid. Iva Majloli je za razliku od ostalih 90 posto ljudi imala sreće da zaradi veliki novac i osigura egzistenciju. To što nije znala upravljati svojim novcem nema veze sa siromaštvom. A i siguran sam da ima gdje živjeti i sumnjam da joj je to jedina nekretnina.

  • tiha voda_492 01.04.2015.

    1 April??? hahahahahahahaaa XD

Komentiraj...
Vidi sve komentare