To je to što me zanima!

Ivian iz Venezuele je nova Miss svijeta, Katarina Prnjak zadnja

Šibenčanka Katarina posljednje mjesto podijelila je s predstavnicom Austrije Juliom Hoffer, piše portal Missosology. Ovogodišnja Miss svijeta odrasla je u samostanu
Vidi originalni članak

Osjećam se kao najdivnija žena na svijetu. Bila sam jako sretna kad su me proglasili pobjednicom. Htjela sam vikati, plakati, ostati mirna i smijati se. Preplavile su me emocije - izjavila je Ivian Sarcos iz Venezuele (22) nakon što je u nedjelju navečer odnijela titulu Miss svijeta 2011. godine. 

Ivian je odrasla u samostanu nakon što je s 8 godina ostala siroče. Diplomirala je i radi u producentskoj kući u odjelu ljudskih resursa, području iz kojeg ima diplomu. 

- Zahvalna sam na ovoj prilici i na svom životu - zaključila je nova misica kojoj je krunu predala prošlogodišnja pobjednica Alexandra Mills iz Amerike. 

Miss Filipina, Gwendoline Ruais (21), prva je pratilja, a treće mjesto zauzela je Miss Portorika Amanda Perez (19). 

Dijeli zadnje mjesto s Austrijankom

Hrvatsku je predstavljala 20-godišnja Katarina Prnjak iz Šibenika koja je podijelila zadnje mjesto s predstavnicom Austrije Juliom Hoffer. Predstavnica Srbije Milica Tepavac (23), zauzela je 23. mjesto, a Snježana Kuzmanović iz Bosne i Hercegovine nalazi se na 101. mjestu, piše portal Missosology.

Izbor je bio u Londonu, a natjecalo  se 113 djevojka iz cijeloga svijeta.  To je ujedno bila i 60. godišnjica izbora. U Londonu je 1951. godine bilo i prvo natjecanje za Miss svijeta. 

Izbor se prenosio u više od 150 zemalja, a bio je praćen i prosvjedom feministica koje su nosile natpise 'Doživljavanje žena kao objekata neće donijeti mir u svijetu', 'Biti žena nije natjecanje' i 'Seksizam je ružan'. 

Idi na 24sata

Komentari 162

  • slavonska posla 09.11.2011.

    Hrvatice su opčenito ružne žene a udaju se u Srbiju iz razloga što niko nema što Srbin imade...među nogama hahahahaha

  • bariton 09.11.2011.

    čujte pravu istinu oko nastupa naše Missice,direkciju triba zatvorit! Cura je i više nego korektna,da nije lipa nebi bila tamo a ko ju je posla i kako,jesu li joj pomogli... čut će se. To je nažalost Hrvatska danas!

  • kinezojapanac 08.11.2011.

    Za sve je kriv HDZ. Kakva država, takva mis.

Komentiraj...
Vidi sve komentare