To je to što me zanima!

Ivica Kostelić se ženi i čeka prvo dijete sa zaručnicom Elin

Par se upoznao 2006., a bivša skijašica se nakon tri godine veze uselila u obiteljsku kuću Kostelićevih. Tijekom proteklog vikenda par je zajedno birao zaručnički prsten
Vidi originalni članak

Ivica se veseli proširenju obitelji. Jako je sretan, rekao nam je Nenad Eror, glasnogovornik Hrvatskog skijaškog saveza.

Dodao je da je Ivica Kostelić (34) zamolio da se poštuje njegova privatnost. Naš najbolji skijaš ipak je otkrio datum vjenčanja. Sudbonosno “da“ on i njegova zaručnica, Islanđanka Elin Arnarsdottir (31), izreći će 24. svibnja. Druge detalje par nije htio otkriti. 

Ivica je proteklog vikenda priredio i veliko iznenađenje djevojci. Skijaš ju je odveo u zlatarnicu u središtu grada, koju je vlasnik otvorio u nedjelju samo za njih. Ivica je strpljivo i pažljivo birao zaručnički prsten za svoju dragu. Zadržali su se manje od sat vremena, a poslije su otišli to proslaviti.

.
- Vjerujem u instituciju braka i nadam se da, kad to napravim, da će biti zauvijek - rekao je jednom Kostelić. Par se upoznao 2006., a bivša skijašica se nakon tri godine veze uselila u obiteljsku kuću Kostelićevih u zagrebačkoj četvrti Gračani. Zbog ljubavi Elin je odustala od skijaške karijere te se posvetila Ivici i studiju engleskog jezika.

Idi na 24sata

Komentari 135

  • Vuk 107 brigada Valpovo 26.03.2014.

    Biti ce garantovano skijaski AS

  • 26.03.2014.

    Sjećam ga se sa nekoliko Mljetovanja dok je bio klinac. Ostao je isti, iskren, pošten i jednostavan. Da bar Hrvatsku nastanjuje više ovakvih ljudi!

  • jele112 25.03.2014.

    Čestitamo Ivice!!! Sretno vam bilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare