To je to što me zanima!

Ivica Kostelić ukrao sinu bicikl, a obožavatelji prijetili policijom

Fanovi skijaša dobro su se nasmijali kada su vidjeli kako Ivica vozi sinov bicikl koji je manji od njega, dok njegov sin trči za tatom kako bi vratio svoj 'ukradeni' bicikl
Vidi originalni članak

Skijaš Ivica Kostelić (38) često s fanovima dijeli zajednička druženja sa sinovima Ivanom (3) i Leonom (2), a ovog je puta s jednim od njih zamijenio uloge i dobro nasmijao svoje pratitelje na društvenoj mreži. Naime, Ivica je 'ukrao' sinu bicikl koji je gotovo dva puta manji od njega, dok je sinčić veselo trčao za tatom i svojim biciklom.

- Ono kada ukradeš sinu bicikl - napisao je Kostelić pokraj videa koji je objavio na svom Facebook profilu, a fanovi su an to imali duhovite komentare. Neki od njih čak su se 'prijetili' da će pozvati policiju da vrati malenom djetetu bicikl.

- Ivice ide to tebi, ali nabavi si veliki bicikl - napisao je jedan, dok su drugi rekli da su oni 'carevi' i da bi skijaš trebao 'patentirati' novu vrstu sporta, 'put po Europi s mini biciklom'. 

Kostelić i njegova supruga, bivša islandska skijašica Elin prije dvije godine dobili su sina Leona. Nakon vjenčanja Elin je napustila karijeru te se posvetila obitelji i studiranju.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • japanokinez 29.09.2018.

    Najjači mi je bio kada se ženio i kada su mu se ocrtavale skijaške naočale na faci.

  • enter2018 28.09.2018.

    Kakva glupost...

  • westsouth 28.09.2018.

    Isusati

Komentiraj...
Vidi sve komentare