To je to što me zanima!

Ivo Gamulin Gianni uskoro će na fizikalniju terapiju u Zagreb

Pjevač se oporavlja na rodnom Hvaru. Od kolega posjetile su ga Maja Blagdan i Doris Dragović. U prometnoj nesreći slomio je desnu ruku i potrgao rebro
Vidi originalni članak

Zbog ozljeda je propustio nastup na svečanosti povodom primanja Hrvatske u EU, no najviše ga, kaže, brine hoće li se moći pripremiti za turneju 9. kolovoza koja počinje u Opatiji.

- Ovo je prvi put da sam imao prometnu nesreću i bojim se jer ne znam kako će to sve završiti. Ipak sam slomio desnu ruku u kojoj držim mikrofon, a potrgao sam i rebro. Nadam se da će ipak sve biti u redu - rekao nam je Ivo Gamulin Gianni (42).

Dodao je kako se najbolje odmara u društvu nećaka i da uživa u domaćoj dalmatinskoj kuhinji. Pjevač uskoro kreće u Zagreb na fizikalnu terapiju i do turneje planira biti spreman za nastupe. Dok se od ozljeda oporavljao u zagrebačkoj bolnici, od kolega su ga posjetile jedino Doris Dragović i Maja Blagdan.

- Brinu se za mene, a veliku potporu mi daju i obožavatelji. Čim su saznali da sam završio u bolnici, poslali su mi brojne poruke na moj profil na Facebooku - govori Gianni. Glazbenik je nesreću imao sredinom lipnja kad se u automobil u kojemu je sjedio na stražnjem sjedalu zabio drugi auto. Išao je prijatelju na sprovod. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Calista_1 03.07.2013.

    Ljudi moji je li vas to "pere" vručnina pa ste tako zajedljivi u komentarima ?? Gianni želim ti brzi oporavak i da još dugo pjevaš, a sudbina koja te zadesila sudar kada si išao na sprovod - možda je to samo znak da usporiš malo u poslu i uživaj u životu !!

  • macan789 03.07.2013.

    što bi to točno bila fizikalnija terapija ? to očito samo može imati zg...

  • ParlevuFranse 03.07.2013.

    kakva je to fizikalnija terapija i zasto bas u Zagreb? nek die u Split, Dubrovnik, Hvar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare