To je to što me zanima!

Ivo: Planiram glumiti još barem 50 ili 60 godina, još ne stajem

Legendarni glumac Ivo Gregurević u Vukovaru je primio nagradu za poseban doprinos hrvatskom filmu te je 'upozorio' da neće uskoro biti spreman za mirovinu
Vidi originalni članak

Na desetom Vukovar film festivalu glumac Ivo Gregurević (63) dobio je nagradu 'Krsto Papić' za poseban doprinos hrvatskom filmu.

- Drago mi je što ovo nije nagrada za životno djelo jer ja ozbiljno mislim igrati sljedećih 50 ili 60 godina. Unatoč eventualnim pogreškama, ni jedna uloga još nije ostavila toliko ozbiljne posljedice da odustanem od glume - rekao je Gregurević. 

Nagradu za životno djelo na Vukovar film festivalu dobila je glumica Marija Kohn. Festival je završio projekcijama filmova 'Zbog tebe' Anđela Jurkasa i njemačkim '24 tjedana'.

Nagradu 'Zlatni šlep' za najbolji film na 10. izdanju ovog filmskog festivala osvojio je rumunjski film 'Matura' Cristiana Mungiua. 

Gregurević će uskoro zaigrati u humorističnoj seriji 'Orient Ekspres' u produkciji televizije Pink. Osim njega, među glavnim protagonistima su i Bojana Gregorić, Emir Hadžihafizbegović, Saša Petrović i mnogi drugi. 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • serpentine 30.08.2016.

    Optimisticno

  • kung fu panda 29.08.2016.

    samo tako

  • bubamara2103 29.08.2016.

    Fantastičan glumac, taj može glumiti doslovno sve!

Komentiraj...
Vidi sve komentare