To je to što me zanima!

Ivona iz 'Večere za 5 na selu' otkrila: 'Bila sam posve slijepa, umalo sam izgubila život...'

'Nemam za koga kuhati, moram što prije pronaći dečka da mu mogu kuhati. Trenutačno sam slobodna, ali voljela bih pronaći srodnu dušu koja ima iste poglede kao i ja i s kojom bih mogla sve podijeliti', ispričala je
Vidi originalni članak

U slavonskom tjednu showa 'Večera za 5 na selu' kandidatima se usred tjedna pridružila nova natjecateljica Ivona Grgić (29) iz Lipovca koja je zamijenila Aleksandra koji natjecanje nije mogao nastaviti iz privatnih razloga. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Ivona je ekonomistica koja trenutno živi s majkom, a bavi se iznajmljivanjem apartmana. U show se prijavila kako bi iskušala nešto novo, stekla ova poznanstva i promovirala svoj kraj, a istaknula je i da voli tradiciju i domaća jela. 

- Nemam za koga kuhati, moram što prije pronaći dečka da mu mogu kuhati. Trenutačno sam slobodna, ali voljela bih pronaći srodnu dušu koja ima iste poglede kao i ja i s kojom bih mogla sve podijeliti - ispričala je Ivona.

- U životu sam imala dosta zdravstvenih poteškoća, a jedno sam vrijeme bila i slijepa. Prije četiri godine sam imala probleme s upalom sinusa i došlo je do sljepoće. Bila sam tri tjedna u bolnici i nakon jakih terapija mi se vratio vid. Skoro sam izgubila život, no postepeno mi se vratio vid, ali imam posljedice i nosim naočale da bolje vidim. Kroz život idem kao borac i prihvaćam sve izazove koje mi život pruža i ne odustajem - dodala je. 

Slavonka nije uspjela izboriti pobjedu u 'Večeri za 5 na selu', nagradu je na kraju večeri ipak odnijela Janja

Idi na 24sata

Komentari 1

  • jamesbond7777 18.04.2021.

    Djeluje mi prepostenoo🙄🙄a i nekako samozatajno ali simpa

Komentiraj...
Vidi sve komentare