To je to što me zanima!

Ivu Buzov je snimala njena buduća svadbena kuma

Obitelj Ive Buzov isključila je telefon, a ona se iz Londona vraća sljedeći tjedan. Prijateljica koja ju je snimala mobitelom bit će joj svadbena kuma
Vidi originalni članak

Dan nakon što su objavljene snimke u kojima “Čarlijev anđeo” Iva Buzov (21) otkriva svoj osebujan stil odijevanja, koji više otkriva nego pokriva, sklonost “cajkama”, opijanju, prostačenju i pokazivanju intimnih dijelova tijela, njezina obitelj u Velikoj Gorici isključila je telefon. Iva je, doznajemo, u Engleskoj sa zaručnikom Vedranom Ćorlukom (22) i vraća se sljedeći tjedan.
Još ima ispite na Pravnom fakultetu u Zagrebu, a kako kaže na snimci, neće ga tako brzo završiti. Plavokosa djevojka koja je mobitelom snimala Ivu je, doznajemo, njezina najbolja prijateljica Matea, koja će joj biti kuma na vjenčanju s Vedranom Ćorlukom.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • dima_girl 11.10.2008.

    dok on trenira i zaraduje ona cuga i pokazuje sise na ulici...super mu je ta cura...sponza i fuuuuufica....nek nade normalnu curu , kakvu i zasluzuje.

  • allba 03.10.2008.

    Znam ja ivu jako dobro,uvijek je trčala za bogatunima,i išla u zg na mjesta na koja idu bogataši uvijek s ciljem da \"čopi nekog za udaju\",nije ona loša za izač van i zezat se,al kad su dečki u pitanju,onda je malo..hm....i uvijek se tak oblačila,i imala puuuno\"prijatelja\".

  • selen 03.10.2008.

    KUMA TREBA BITI OSOBA OD POVJERENJA, A NE LJUBOMORNA GLUPAČA KOJA UŽIVA 5 MINUTA SLAVE TIME ŠTO TE OSRAMOTI.

Komentiraj...
Vidi sve komentare