To je to što me zanima!

Iz luksuznog resorta javila se i Franka: 'Šaljem vam pozdrav od mog plemena iz raja u Turskoj'

Pjevačica je na odmor povela i majku Ingrid koju jako rijetko viđamo pa je mnoge iznenadila objavom zajedničke fotografije iz restorana. Najviše pažnje privukli su Vedran i maleni Viktor dok su se kupali u plićaku
Vidi originalni članak

Nakon što je bivši nogometaš Vedran Ćorluka (36) objavio fotografiju sa sinom Viktorom, iz Turskog resorta javila se i njegova supruga, pjevačica Franka Batelić (30). Obitelj je na ljetovanje povela i Frankinu mamu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Današnji mali trenuci postaju sutrašnje dragocjene uspomene - započela je pjevačica objavu u kojoj je podijelila mnoštvo fotografija s ljetovanja.

Prvo je objavila fotografije na kojima pozira u plavoj kratkoj haljinici na terasi s pogledom na more, a zatim i one s obitelji.

- Svima želim da ljeto provedete s ljudima koje najviše volite, s obitelji, prijateljima, novim ljubavima. Sakupljajte uspomene, zagrljaje, večeri pune smijeha, glazbe, zastanite i poslušajte šum mora, osjetite vjetar, sunce, sol - poručila je Franka.

POZIRAO SA SINOM Vedran Ćorluka objavio fotku iz luksuznog resorta gdje ljetuje i pjevačica Maja Šuput: 'Dečki'

Njezinu majku Ingrid jako rijetko viđamo pa je mnoge iznenadila objavom zajedničke fotografije iz restorana.

- Jer jednostavnost ljetnih jutra nas najbolje uči da budemo nova, drugačija, bolja verzija sebe. Pozdrav od mog malog plemena iz raja u Turskoj! - dodala je.

Kao i Vedran, objavila je fotografiju na kojoj nogometaš sa sinom Viktorom šeće u plićaku u bazenu.

Obitelj se kupala i u moru pa je Franka pokazala kako se sa sinčićem igraju u plićaku, a u kupaćem kostimu vidio joj se i poveći trudnički trbuh.

Podsjetimo, Vedran i Franka su nedavno proslavili 4. godišnjicu braka, a tim povodom su podijelili zajedničke fotografije s trenucima koji su obilježili njihovu desetogodišnju ljubav. Sina Viktora su dobili u siječnju 2020. godine, a u svibnju ove godine su objavili veselu vijest da je Franka ponovno trudna.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Kud koji mili moji 28.07.2022.

    Izbrisaše mi komentar i nakon toga ustaše svi.

  • japanokinezjapano 28.07.2022.

    Sve je to kratkog vijeka, još malo i Čarli je neće moći gledati po danu, a po noći ako mu padne na pamet kakva je, ode mali dole.

  • doctor07 28.07.2022.

    tko si ti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare