To je to što me zanima!

Iz osvete: Tyga objavio snimku seksa s bivšom, Kylie Jenner?

Na službenoj stranici repera Tyge, koji je nedavno prekinuo s osam godina mlađom Kylie Jenner navodno se na pola sata našao video na kojem se par seksa
Vidi originalni članak

Kylie Jenner (18) prije nekoliko tjedana prekinula je s reperom Tygom (26), a šuška se da se već zaljubila u repera PartyNextDoor, odnosno Jagrona Anthonyja Brathwaitea. 

Na službenoj internetskoj stranici Kylie, pojavila se snimka seksa njega i Kylie, pišu američki mediji. Na Twitteru je jedna osoba tvrdila da je video snimila prije no što je uklonjen, no dokaza za to još nema.

- Tyge ne bi htio video pokazati javnosti, ali se Kylie svejedno boji da snimka može završiti u rukama krive osobe koja bi snimku objavila i osramotila je - kazao je izvor za Hollywood Life te dodao da se Kylie boji jer Tyga ima 'moć nad njom' zbog posjedovanja snimke, stoga ona i njena obitelj moraju paziti kako o njemu pričaju nakon prekida. 

Kako i zašto se snimka, navodno, našla na njegovoj službenoj stranici još nije poznato. No, pokrene li se istraga i ispostavi se da je reper sam stavio snimku na stranicu, može biti kažnjen zbog kršenja kalifornijskog zakona o 'osvetničkoj pornografiji' koji nalaže da obje strane moraju potpisati suglasnost da video izađe u javnost. 

Tvrtka Vivid Entertainment Kylie i njenom, sad već bivšem, dečku, ponudila je 10 milijuna dolara za snimku seksa. U otvorenom pismu, tvrtka je poručila mladoj Jennerici da će joj to donijeti 'jedino pozitivne stvari, baš kao i Kim'. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 20.05.2016.

    kaj je kardašianka bez pornića

  • Lix007 20.05.2016.

    nabolja od svih Kardashianki,ako ima negdje njena pornjava,vjerujte,"slučajno" će se pojavit i onda ce svi samo o tome pričat. a to je njima i cilj. bas kao i Kim kad je dala svoju pornjavu u javnost. ali ova mala je 100puta bolja i ljepša od debele sestre...

  • kung fu panda 20.05.2016.

    zafalilo majki pažnje pa treba ljudima obnovit malo memoriju

Komentiraj...
Vidi sve komentare