To je to što me zanima!

Iz showa 'Masked Singer' ispao Balthazar, dance zvijezda Senna M: 'Nisam pjevao 20 godina'

Prva epizoda showa 'Masked Singer' je završila, a pjevač Senna M maskiran u Balthazara je dobio najmanje glasova publike. Gledateljima je prirastao srcu vatreni Tintilinić, kojeg su odlučili prvog ostaviti u natjecanju
Vidi originalni članak

Prva epizoda 'Masked Singera' je završila, a iz showa je ispao poznati Profesor Balthazar. Ispod krativne maske se našao nekad vrlo popularni pjevač Senna M, kojeg je detektivka Ida Prester predložila kao opciju ranije.

- Meni će biti žao ako je netko iz BiH ispao - našalio se Enis Bešlagić prije nego je identitet Profesora bio otkriven, a Borko Perić je dodao da sigurno ima dvojno državljanstvo.

Borko je smatrao da je ispod maske Ćiro Blažević, a Antonija je pokušala pogoditi i rekla da je Zlatko Dalić. Enis je bio uvjeren da je Edo Majka.

- Tko god da jest, drago mi je vidjeti tko je! 

Nakon što se Senna M otkrio, publika se oduševila.

POZNATI POD MASKAMA Počinje 'Masked singer': Neki misle da je ispod maske Ljupka Gojić, drugi vide Ćiru Blaževića

- Pjevao sam sad nakon 20 godina, bilo je teško, ali mi je bilo zadovoljstvo - rekao je pjevač i dodao da ipak nije zaboravio pjevati.

Za kraj emisije Senna je izveo pjesmu bez 'Human' bez maske, a detektivi su se iza svog stola rasplesali na poznati hit.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Ja sam sam 03.04.2022.

    Da se ne lažemo Senade,ni onda nisi baš nešto pjev'0

  • Dagi 66 03.04.2022.

    hhhhha užas

  • ALLinONE! 03.04.2022.

    Senad od Bosne

Komentiraj...
Vidi sve komentare