To je to što me zanima!

Izabel je brazilska konkurencija Ivani Knoll: Bila je anđelica i nosila revije za Victoria's Secret

Manekenka je zaručena za njemačkog golmana Kevina Trappa, a u Dohi je rado fotografiju baš kao što to čine i kad vide našu 'najvatreniju navijačicu' Ivanu Knoll
Vidi originalni članak

Obje izgledaju prekrasno, komentiraju uglavnom pratitelji kada vide Izabel Goulart (38), manekenku i nekadašnju Victoria's Secret anđelicu kako na trninama u Katru bodri brazilsku reprezentaciju. 

Hrvatska će se danas u 16 sati boriti s Brazilom za mjesto u polufinalu. Izabel je u žuto-zelenoj kombinaciji 5. prosinca, kada je njezin Brazil igrao utakmicu osmine finala s Južnoj Korejom, zasjala na trninama i bila u fokusu javnosti kada su navijačice u pitanju. 

Uski žuti kompletić s 'rasparanim gornjim dijelom' istaknuo je poprsje, a i pokazao vitku liniju. Gusta kosa bila je svezana u visoki rep. Izabel je s velikim osmijehom pozirala fotoreporterima. 

Manekenka je zaručena za njemačkog golmana Kevina Trappa, a osim što je nosila revije VS-a, znaju je i po tome što je pozirala za Sports Illustrated Swimsuit Issue i Armani Exchange. Naša Ivana Knoll proglašena je najseksepilnijom navijačicom kada je na SP-u Rusiji 2018. ukrala pažnju, a isto čini i četiri godine kasnije u Dohi.

Je li Brazilka dostojna konkurencija našoj Knoll prosudite sami: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Izabel Goulart (@izabelgoulart)

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 10.12.2022.

    Jao, ova Knoll bez photoshopa nije za objavljivanje!

  • Dani14 09.12.2022.

    Brazilka je puno ljepsa I za razliku od over nase prirodna misicava

  • maromaro 09.12.2022.

    Pa dobre su. Mogu obje proći.

Komentiraj...
Vidi sve komentare