To je to što me zanima!

Izabel je pokazala trbuščić, a za torbu iskeširala 20 tisuća kuna

Iako u posljednje vrijeme s brojnim pratiteljima rijetko dijeli informacije, Izabel je na svom Instagram profilu otkrila kako trudničke dane provodi u jednom poznatom zagrebačkom salonu
Vidi originalni članak

Izabel Kovačić (27), supruga hrvatskog reprezentativca Matea (26), nije se javno oglašavala ni davala izjave povodom trudnoće, ali je fotografijama na društvenim mrežama potvrdila nagađanja.

Iako u posljednje vrijeme s brojnim pratiteljima rijetko dijeli informacije, Izabel je na svom Instagram profilu otkrila kako trudničke dane provodi u jednom poznatom zagrebačkom salonu. 

Uvijek odjevena kao da je stigla s modne piste, gospođa Kovačić ni ovaj put nije razočarala svoje fanove. Pozirala je u ljetnoj haljinici koju je iskombinirala sa Chanel remenom čija se vrijednost procjenjuje na oko 8.500 kuna. Za torbu s potpisom Bottega Veneta, Izabel je iskeširala oko 20 tisuća kuna. 

Izabel i Mateo su romantičnu vezu započeli prije deset godina u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i vjenčali 2017. godine. 

Mateo je u toj crkvi bio ministrant, a Izabel je pjevala u župnom zboru Lilium. Često su se viđali na nedjeljnim misama i malo po malo, zaljubili jedno u drugo. Izabel je najviše voljela pjevati psalme i duhovne šansone, što se Matea izrazito dojmilo. 

KOVAČIĆIMA STIŽE BEBA Izabel je potvrdila nagađanja: Pokazala je trudnički trbuščić

Nogometaš je već prije rekao kako se nada da će dobiti dijete.

- Ako Bog da, želio bih postati dobar otac i muž te pošten čovjek - rekao je svojedobno nogometni reprezentativac.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zgbzagreb 02.07.2020.

    Da bi koristio termin nešto iskeširati, znaći da si taj novac i zaradio. U ovom slučaju mali nogometaš je isteširao. Ona ju je samo prebacila prek ruke.

  • Josip Rimac 01.07.2020.

    A koga briga za to.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare