To je to što me zanima!

Izabel je potvrdila nagađanja: Pokazala je trudnički trbuščić

Izabel i Mateo su romantičnu vezu započeli prije deset godina u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i vjenčali 2017. godine. Sad će svoju ljubav okruniti djetetom
Vidi originalni članak

Već neko vrijeme šuška se kako u obitelj Izabel (27) i Matea Kovačića (26) stiže prinova, a sve dosad par tu vijest nije potvrdio. Izabel, vlasnica brenda Lunilou, nije se javno oglašavala ni davala izjave povodom trudnoće, ali se za najnoviju modnu kampanju svog brenda fotografirala i potvrdila nagađanja.

POGLEDAJTE VIDEO: Izabel vodi svoj biznis

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pozirala je u lepršavoj bijeloj haljini, ispod koje se jasno nazire trbuščić, na kojemu Izabel drži ruku. 

- Ovo je kolekcija na kojoj smo sestra i ja dugo radile i koju smo vrlo pažljivo smišljale. Kako smo i same pobornice slow fashiona, kroz vlastiti brend pokušavamo svoje kupce educirati o važnosti kvalitete i čistoće materijala koju kupuju i stavljaju na svoju kožu i kožu svoje djece - izjavila je Kovačić. 

Izabel i Mateo su romantičnu vezu započeli prije deset godina u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i vjenčali 2017. godine. 

Mateo je u toj crkvi bio ministrant, a Izabel je pjevala u župnom zboru Lilium. Često su se viđali na nedjeljnim misama i malo po malo, zaljubili jedno u drugo. Izabel je najviše voljela pjevati psalme i duhovne šansone, što se Matea izrazito dojmilo. 

Nogometaš je već prije rekao kako se nada da će dobiti dijete.

- Ako Bog da, želio bih postati dobar otac i muž te pošten čovjek - rekao je svojedobno nogometni reprezentativac.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • komentator__Luka 26.06.2020.

    čestitke i sretno!

  • pinjokin_1 26.06.2020.

    zaboli me treca noga za ove

  • universe 26.06.2020.

    Deset godina su u vezi? Da nisu možda koristili kontracepcijska sredstva do sada ili je bilo "ništa prije braka"? Što će im na to reći majčica crkva?

Komentiraj...
Vidi sve komentare